- Forstørret brystene på grunn av Pamela

«Baywatch»-stjernen Nicole Eggert ga produsentene hakeslepp.

BLE USIKKER PÅ EGEN KROPP: Nicole Eggert skal ha blitt så usikker på sin egen kropp etter å ha spilt sammen med Pamela Anderson i «Baywatch» at hun valgte å forstørre brystene sine. Foto: REX/Shutterstock
BLE USIKKER PÅ EGEN KROPP: Nicole Eggert skal ha blitt så usikker på sin egen kropp etter å ha spilt sammen med Pamela Anderson i «Baywatch» at hun valgte å forstørre brystene sine. Foto: REX/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På starten av 90-tallet ble Nicole Eggert superstjerne gjennom sin rolle som livredderen Summer Quinn i TV-serien «Baywatch».

Men selv om hun raskt fikk millioner av mannlige beundrere verden rundt, var Nicole svært usikker på sin egen kropp.

Spesielt skal de langt større brystene til seriens stjerne, Pamela Anderson, ha gitt skuespilleren store bekymringer.

Det avslører Baywatch-produsent Michael Berk og manusforfatter Douglas Schwartz i et intervju med The Hollywood Reporter.

ØNSKET SEG STØRRE BRYSTER: Nicole Eggert ga produsentene hodebry da hun valgte å operere brystene uten å si fra på forhånd. Foto: REX/Shutterstock
ØNSKET SEG STØRRE BRYSTER: Nicole Eggert ga produsentene hodebry da hun valgte å operere brystene uten å si fra på forhånd. Foto: REX/Shutterstock Vis mer

- Følte seg presset av Pamela

Etter å ha spilt i flere episoder sammen med Pamela, bestemte Nicole seg for å forstørre brystene - uten å si fra til sjefene sine.

- Hun hadde en vakker atletisk kropp, men ikke bryster i det hele tatt. Så hun følte seg nok litt presset. Hun kjente nok på konkurransen med Pamela.

- Etter en frihelg sykmeldte hun seg et par dager. Da hun kom tilbake på jobb hadde hun fått disse dobbel D-brystene. Det var et problem for jeg hadde allerde spilt inn flere scener med henne.

- Vi måtte sette ting foran henne og skjule de nye brystene så godt vi kunne i resten av episoden, sier Berk.

Eggert har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Begjærte seg konkurs for tredje gang

Nicole Eggert spilte i to sesonger av «Baywatch», men har de siste årene slitt tungt økonomisk.

I 2014 begjærte hun seg konkurs for tredje gang.

Skuespilleren listet i begjæringen opp det hun hadde av verdier. På sin private konto hadde Eggert kun 2500 kroner, og på firmakontoen stod det 408 000 kroner.

NY KARRIERE: I 2014 avslørte Nicole at hun hadde skaffet seg en bil for å satse på en ny karriere som iskremselger. Foto: KM Press Group/REX/Shutterstock
NY KARRIERE: I 2014 avslørte Nicole at hun hadde skaffet seg en bil for å satse på en ny karriere som iskremselger. Foto: KM Press Group/REX/Shutterstock Vis mer

Resten av de totale syv millioner norske kronene Eggert førte opp at hun hadde, var bundet opp i eiendom, møbler, klær, pensjon og en Volkswagen Passat.

Skuespilleren tjente ifølge rettsdokumentet 96 907 kroner i måneden, pluss bidrag fra eksmannen.

Det skal derimot ikke være mye av disse pengene Nicole får beholde. Ifølge Female First hevdet Eggert at hun kun haddw 796 dollar, rundt 5000 kroner, å leve for  i måneden.

Eggert siste TV-opptreden var i den amerikanske versjonen av kjendiskonkurransen «Skal vi stupe» i 2013.

I 2014 avslørte den tidligere skuespilleren at hun satset på en ny karriere som iskremselger.

«Kom og prøv noen av mine godbitene fra min nye isbil» avslørte Nicole på sin Twitter-side ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: «Ungkaren» ble pappa

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer