Forsto lite av «Skal vi danse»-exiten

- Cathrine var den beste i semifinalen, sier dommer Tor Fløysvik.

SEOGHØR.NO: Det var stavhopperen Cathrine Larsåsen som fikk den tunge beskjeden om at hun måtte ut av «Skal vi danse» i semifinalen, til fordel for Hanne Sørvaag.

Den avgjørelsen forsto dommer Tor Fløysvik lite av.

- Cathrine var best i semifinalen, og det er sjelden den beste i semifinalen ikke kommer til finalen. Hun ga meg en valsopplevelse i dag som jeg gjerne skulle sett ha endt i finaleplass, men jeg respekterer også folkets avgjørelse. Jeg har ingen formening om hvorfor folket sendte Cathrine ut. Valsen hennes i dag er kanskje den beste jeg har sett i «Skal vi danse» noensinne, så sånn sett var det ikke tvil, sier han til Seoghør.no.

Larsåsen tok «Skal vi danse»-exiten med fatning, men var naturlig nok svært skuffet over at hun ikke får delta i finalen, tross lørdagens høyeste poengsum.

- Det er TV-seerne som bestenmmer. Det var veldig jevnt, og det kunne blitt meg, men det ble Hanne, forteller Larsåsen til Seoghør.no.

Stavhopperen måtte ut i omdans mot Sørvaag, noe som ikke holdt for TV-publikummet. Nå håper hun Ben Adams stikker av med seieren i det populære TV 2-programmet.

Finalen av «Skal vi danse» sendes førstkommende lørdag på TV 2.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk en knekk etter «Skal vi danse»