Forsto lite av «Skal vi danse»-exiten

- Cathrine var den beste i semifinalen, sier dommer Tor Fløysvik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var stavhopperen Cathrine Larsåsen som fikk den tunge beskjeden om at hun måtte ut av «Skal vi danse» i semifinalen, til fordel for Hanne Sørvaag.

Den avgjørelsen forsto dommer Tor Fløysvik lite av.

- Cathrine var best i semifinalen, og det er sjelden den beste i semifinalen ikke kommer til finalen. Hun ga meg en valsopplevelse i dag som jeg gjerne skulle sett ha endt i finaleplass, men jeg respekterer også folkets avgjørelse. Jeg har ingen formening om hvorfor folket sendte Cathrine ut. Valsen hennes i dag er kanskje den beste jeg har sett i «Skal vi danse» noensinne, så sånn sett var det ikke tvil, sier han til Seoghør.no.

Larsåsen tok «Skal vi danse»-exiten med fatning, men var naturlig nok svært skuffet over at hun ikke får delta i finalen, tross lørdagens høyeste poengsum.

- Det er TV-seerne som bestenmmer. Det var veldig jevnt, og det kunne blitt meg, men det ble Hanne, forteller Larsåsen til Seoghør.no.

Stavhopperen måtte ut i omdans mot Sørvaag, noe som ikke holdt for TV-publikummet. Nå håper hun Ben Adams stikker av med seieren i det populære TV 2-programmet.

Finalen av «Skal vi danse» sendes førstkommende lørdag på TV 2.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk en knekk etter «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer