Coronaviruset:

«Førstegangs­tjenesten» utsettes

Flere serier blir preget i stor grad av coronasituasjonen.

REKORD: «Førstegangstjenesten» på NRK, laget av Herman Flesvig, ga seerrekord for NRKs nett-TV. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Av helt naturlige årsaker har coronapandemien satt en stopper for mye den siste tiden. Skoler holder stengt, bryllup, idrettsarrangementer og liknende blir utsatt eller avlyst, men også det norske tv-bildet preges.

Som følge av rådene og tiltakene som er satt til verks for å hindre spredning, er det flere serier som ikke får spilt inn kommende, planlagte sesonger.

En av seriene mange har gledet seg til, er NRK-suksessen «Førstegangstjenesten». Kanalen har så langt bare fristet seerne med to episoder, og nå kan det se ut til at vi må vente lenger enn planlagt før vi får se mer.

- Fleksible

- Vi har utsatt opptaksstart litt, men det er en produksjon som er ganske fleksibel og rask å få opp på beina, sier Christina Rezk Resar, fungerende redaktør i NRK Underholdning, til Kampanje torsdag formiddag.

Videre sier Resar at de ikke har spilt inn noen episoder ennå, og at de i utgangspunktet skulle ha startet innspilling 15. april.

- I verste fall får vi kanskje publisert halvparten når vi skulle, også kommer resten seinere. Men vi vet ikke om vi må dele det opp eller om vi greier hele, sier den fungerende redaktøren videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer