- Førstedamen vil forlate presidenten

Nye sjokkpåstander mot ekteparet Barack og Michelle Obama.

TRØBBEL FOR ALVOR: - Michelle vil forlate Det Hvite Hus - og sin ektemann, forteller en ikke-navngitt kilde til den amerikanske tabloiden Globe. Her er de to avbildet sammen med Dronning Elizabeth II, Hertuginnen av Cornwall, Camilla, Prins Charles og pr Foto: All Over Press
TRØBBEL FOR ALVOR: - Michelle vil forlate Det Hvite Hus - og sin ektemann, forteller en ikke-navngitt kilde til den amerikanske tabloiden Globe. Her er de to avbildet sammen med Dronning Elizabeth II, Hertuginnen av Cornwall, Camilla, Prins Charles og pr Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Barack Obamas (49) kone, Michelle Obama, hevdes å være svært ulykkelig i forholdet til USAs president. Ifølge den amerikanske tabloiden Globe har førstedamen nå sagt til mannen at har «fått nok» og at hun gjør døtrene klare for å flytte tilbake til Chicago.

Det skriver nettstedet ShowbizSpy.

- Michelle vil forlate Det Hvite Hus - og sin ektemann, forteller en ikke-navngitt kilde til Globe.

Tidligere i år har det vært spekulert i at Barack og Michelle hadde vært svært uenige i spørsmålet om de skulle få flere barn eller ei. Dersom de nye opplysningene stemmer, ser det derfor ut til at forholdet mellom dem går mot slutten.

- Det er store og sjokkerende problemer i Obama-ekteskapet. Michelle knuser mannens hjerte når hun nekter å få flere barn, har en kilde tidligere uttalt.

Michelle Obama ble i 2009 kåret til årets mest fascinerende person av den kjente ABC-journalisten Barbara Walters. Spørsmålet er om president-mannen hennes er like enig i den betegnelsen i disse dager...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Obama-barna har TV-forbud  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer