«Paradise Hotel»:

Første ut av «Paradise»: - Ville ikke ha pengene

Samvittigheten til Andreas «TIX» Haukeland sørget for at han ble første deltaker til å sjekke ut fra hotellet.

UTE AV SPILLET: Andreas «Tix» Haukeland er førstemann ute av «Paradise Hotel». Her forklarer han overfor Rød Løper hvorfor det endte som det gjorde. Video: Jonas Scheie Hammer / TV3. Reporter/ edit: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede blitt dramatikk i den ferske sesongen av «Paradise Hotel» og onsdag kveld måtte årets første deltaker takke for seg. Etter å ha kjempet som lagene «Himmel», «Helvete» og «VIP» i tre dager, måtte artist Andreas «TIX» Haukeland (25) pakke kofferten.

Han ser tilbake på tiden på hotellet som en vill opplevelse.

- Mexico-turen har vært den feteste ferien jeg har vært på, tror jeg. En av de feteste opplevelsene jeg har hatt. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro dit, sier han.

Ville ikke ha pengene

For 25-åringen var det viktig å vise at han var lojal overfor de han spilte med, og det fikk han vist helt til siste sekund.

- At jeg røk i kveld var meningen. Jeg har låten min «Sweet But Psycho» på Billboard i USA og de ville derfor at jeg skal komme hjem en tur, sier han, og fortsetter:

ULYKKESFUGL: «Paradise Hotel»-deltageren Sofie Karlstad var maksimalt uheldig da hun og Andreas «TIX» Haukeland skulle gjøre et opptak kun dager før innspillingen av «Pærra» var i gang. Vis mer

- Så det, kombinert med kragebeinet til Sofie, gjorde at jeg valgte å redde henne og ofre min egen plass for at hun skulle få være med videre.

Det «TIX» sikter til handler om at han og Sofie Karlstad (21) falt over hverandre i en konkurranse, noe som resulterte i brudd i kragebeinet for sistnevnte. Videre var det viktig for artisten å ryke ut med stil, noe han absolutt klarte.

  • Se video av hendelsen ovenfor!

- Du er jo kjent fra før, du fikk kanskje betalt for å være med?

- Nei. I mange realityprogram så blir kjente profiler betalt for å delta, men jeg har sagt at jeg ikke skal ha noe penger for det. Jeg skulle dra hjem fra Mexico uten en krone, uansett om jeg vant eller ikke.

- Fordi du har nok penger fra før da, eller?

UTE: Det var trolig ikke planen, men Andreas ble første deltaker ut i år. Han mener selv han gitt ut med stil. Foto: Jonas Scheie Hammer
UTE: Det var trolig ikke planen, men Andreas ble første deltaker ut i år. Han mener selv han gitt ut med stil. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Nei, men hvis jeg hadde vunnet så skulle pengene ha blitt delt ut til noen jeg mener fortjener eller trenger det. Eventuelt noen jeg mener har spilt spillet godt nok.

Derfor ble han med

Da det ble kjent at Andreas skulle være med på «Paradise Hotel» fortalte han at det var mange som lurte på hvorfor. Til Se og Hør avslørte han grunnen.

- Jeg hadde egentlig tenkt å være med for to år siden, men så var det ikke helt riktig timing, for det var så mye annet som skjedde, og jeg kunne ikke ta meg fri, sa han og la til:

- Det kunne jeg egentlig ikke i år heller, men jeg bare dro ...

- Nå bare stakk du?

- Ja, det er litt sånn nå eller aldri, og jeg skal dø ung, svarte han spøkefullt.

25-åringen håpet på å få mange nye venner og ikke minst lære seg selv og andre bedre å kjenne inne på reality-hotellet. Dét mener han at han klarte.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her!

SANGSTJERNE: Artisten Andreas Haukeland, aka «Tix», er kjent for sine mange drøye sangtekster. Her forklarer «Paradise»-deltakeren betydningen bak noen av tekstene. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: «Ex on the Beach»-Helene: - Det har gått fort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer