Alec og Hilaria Baldwin:

Første rød løper etter tragedien

Paret viste seg offentlig sammen for første gang etter dødsulykken.

FØRSTE GANG PÅ LENGE: Paret poserte foran kameraene for første gang siden i høst. Foto: Jason Mendez/AFP/NTB
FØRSTE GANG PÅ LENGE: Paret poserte foran kameraene for første gang siden i høst. Foto: Jason Mendez/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke gikk Alec (64) og Hilaria Baldwin (38) hånd i hånd på den røde løperen til teaterstykket «Hangman» på Broadway i New York. Paret har vært gift siden 2012 og tidligere i år kunne de dele at de venter sitt syvende barn sammen.

Dette var første gang paret viste seg offentlig sammen etter den tragiske ulykken som fant sted oktober i fjor.

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Tilbaketrukket

Skuespilleren har nemlig holdt seg tilsynelatende tilbaketrukket etter at han under innspillingen av westernfilmen «Rust» avfyrte et rekvisittvåpen som han ikke visste var skarpt ladd.

Skuddet endte med å ta livet av filmfotografen Halyana Hutchins og skadet også regissør Joel Souza.

«Det finnes ikke ord som kan uttrykke mitt sjokk og min sorg vedrørende det tragiske uhellet som tok livet av Halyna Hutchins, en kone, en mor og en dypt beundret kollega av oss», uttrykte Baldwin på Twitter kort tid etter hendelsen.

Midt i en TV-sending i Colombia skjedde dette. Video: Rødt Kort Vis mer

Kona Hilaria har stått ved hans side hele veien og delte også sine kondolanser i sosiale medier:

«Mine tanker går til Halyna. Mannen hennes og hennes sønn. Til familien og deres elskede. Og til min Alec. Det finnes ingen ord, fordi det er helt umulig å uttrykke det sjokket og den sorgen en så tragisk hendelse fører med seg», skrev hun på Instagram.

Bøtelagt og kritisert

Nylig ble det kjent at produksjonselskapet bak filmen har blitt bøtelagt og kritisert for å ikke følge retningslinjene for sikkerhet. Boten kom på 1,2 millioner norske kroner.

64-åringen ble selv saksøkt av familien til den avdøde Hutchins. Familien saksøker både skuespilleren og produksjonsselskapet for «uaktsom oppførsel og budsjettkutt som førte til Halyna Hutchins tragiske død».

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Skuespilleren mener at motivet bak søksmålet handler om penger, og har hele tiden hevdet sin uskyld.

- Jeg trakk ikke av. Jeg ville aldri ha rettet et våpen mot noen og trukket av. Aldri, fortalte han i et emosjonelt intervju med ABC News.

LES OGSÅ: Åpen om utfordringer: - Ble deprimert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer