- Første påske med min store kjærlighet

Se kjendisenes private påskebilder.

PÅSKEKOS: Kjendisene Sofia Vergara, Joe Manganiello, Kim Kardashian og David Beckham har alle til felles at de har delt private påskebilder med følgerne sine på sosiale medier.  Foto: Skjermdump Instagram/Facebook
PÅSKEKOS: Kjendisene Sofia Vergara, Joe Manganiello, Kim Kardashian og David Beckham har alle til felles at de har delt private påskebilder med følgerne sine på sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram/Facebook Vis mer

SEOGHØR.NO: Påsken 2015 er straks over, men for mange står minnene om solskinn og påskeegg fremdeles sterkt i hukommelsen. 

I likhet med deg og meg har flere kjendiser valgt å dele private påskeminner på sosiale medier, og denne påsken ser det ut til at kjærlighet og familiehygge har stått i sentrum under kjendisenes påskefeiring.

For «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara (42) var det en ekstra spesiell påske i år, ettersom dette er den første påskehøytiden hun feirer med sin skuespillerforlovede Joe Manganiello (38). Hun la ut et bilde av seg selv og sin kjekke kjæreste med teksten: «Første påske med min store kjærlighet».

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Sofias «Modern Family»-kollega Jesse Tyler Ferguson (39) har også feiret påskehøytiden med sin kjære forlovede Justin Mikita (29) - han delte et bilde fra hengekøyen med sine følgere:

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

For superstjernene Beyoncé (33), Kim Kardashian (34) og Miranda Kerr (31) har påskepynting stått i fokus i år, og de tre skjønnhetene la alle ut bilder fra før, under og etter påskeforberedelsene:

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

image: - Første påske med min store kjærlighet

Den britiske kjendisfamilien Beckham, med mamma og pappa Victoria (40) og David (39) i spissen, har i år feiret påske i Los Angeles - kjendisbyen de bodde i da Beckham spilte for L.A. Galaxy i perioden 2007 til 2012.

Skjærtorsdag feiret David og Victoria med en bedre påskemiddag med venneparet Eva Longoria (40) og Jose Antonio Baston (45), mens selve påskeaften ble feiret med hele familien Beckham.

Eldstesønnen Brooklyn (15) og pappa David la begge ut bilder fra påskeeggjakten på sosiale medier lørdag:

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

 Foto: Skjermdump Facebook
Foto: Skjermdump Facebook Vis mer

LES OGSÅ: Unni Lindell ble farmor på sin egen fødselsdag