«Skal vi danse»

Første herreduo: - Aldri vært så nervøs

For første gang i «Skal vi danse» sin historie danser to menn sammen.

HISTORIE: Influenser Joakim kleven skaper «Skal vi danse»-historie nå han denne høsten inntar parketten sammen med Benjamin Jayakoddy. Video: Rød løper/Dagbladet TV. Reporter: Thea Hope. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU/OSLO (Se og Hør): Lørdag smeller den 17. sesongen av «Skal vi danse» i gang, og glitter og glam fyller skjermen i beste sendetid.

For første gang skal også to menn danse sammen, og det er influenser Joakim Kleven (28) og dansepartner Benjamin Jayakoddy (26) som får æren av å skape «Skal vi danse»-historie.

Slik løser de tangoen

Duoen står også for kveldens siste dans, og det er derfor ikke så rart at nervene står i høyspenn for Kleven.

- Jeg tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv! Samtidig gleder jeg meg masse. Det har gått bra på trening, men det er veldig mye for hodet å lære seg, sier han spent til Se og Hør før det hele braker løs.

HARDTRENING: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy er klare for «Skal vi danse»-historie. Foto: Espen Solli/TV 2
HARDTRENING: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy er klare for «Skal vi danse»-historie. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Det er tango som står på programmet for de to, og Kleven røper at det er gjort noen endringer for å tilpasse koreografien til to menn.

- Han skal føre litt, så skal jeg føre litt. Benjamin har gjort litt diverse endringer. Vi skal bytte på det feminine og macho i hverandre. Tanken bak dansen er å vise to sterke menn som skal vise at det er flott og normalt at to menn danser sammen, sier han, og legger til:

- Jeg har drømt om dette så lenge! Det er en så sykt bra gjeng, som er så utrolig flinke. Jeg håper jeg klarer å levere noe folk synes er kult. Det er litt skummelt at man er noe første til å gjøre noe, men en sinnssykt stor ære å få gjøre det. Også har jeg fått så masse fin støtte, jeg har aldri fått så mye kjærlighet i mitt liv!

I kjent «Skal vi danse»-stil er det flere som har fått føle det harde treningsregimet på kroppen, og flere skader har meldt seg allerede før premieren har vært på luften.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

Sliter fortsatt med skade

En av dem som har slitt den siste uka er sexolog og influenser Iselin Guttormsen (33), som har pådratt seg en dobbeltsidig senebetennelse som strekker seg oppover leggen.

Til Se og Hør forteller hun at ankelen ikke har blitt spesielt mye bedre, men at den heldigvis heller ikke har blitt verre heller.

- Det gikk greit på parkettprøvene, men jeg holder litt igjen fordi jeg er redd for å tråkke over. Men under premieren må jeg bare gi alt!

33-åringen holder de verste smertene unna med smertestillende hver fjerde time, og tror uansett det står verre til med nervene enn med foten.

- Jeg er skikkelig tissatreng og har sommerfugler i morgen. Men nå er det for seint å snu, sier hun lattermildt.

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen skal være med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Hun og dansepartner Catalin Andrei Mihu (27) skal servere seerne en jive lørdag, og det er derfor neppe tid til å tenke over nervene når hælene når parketten.

- Det går fort, det er masse trinn, masse tempo og hopp og sprett og tjo og hei. Det blir fullt show uten noen pust i bakken.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om «Skal vi danse»-exiten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer