<strong>SMILER:</strong> Endelig kan Chris Brown smile igjen. Han påstår at han har lært av sine feil, og er ydmyk og glad over å ha blitt nominert til tre Grammys. Foto: Stella Pictures
SMILER: Endelig kan Chris Brown smile igjen. Han påstår at han har lært av sine feil, og er ydmyk og glad over å ha blitt nominert til tre Grammys. Foto: Stella Pictures Vis mer

Første Grammy etter at han banket Rihanna

Chris Brown deltar på showet tre år etter det fatale slaget.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kvelden før Grammy-showet i 2009 ga Chris Brown (22) sin daværende kjæreste Rihanna (23) et blått øye etter at han hadde gått løs på henne under en krangel.

Bilder av en hoven og forslått Rihanna gikk verden rundt, og Brown ble av retten dømt til samfunnsstraff, samt besøksforbud mot henne.

Siden den gang har artisten holdt seg unna Grammy-showet. Men etter at besøksforbudet ble opphevet, og han ble nominert i flere kategorier under det populære musikk-showet som sendes i februar 2012, har han bestemt seg for at han denne gangen vil være tilstede.

Han har til og med sjekket ut mulighetene for å opptre under showet. Rihanna på sin side har også blitt nominert i flere Grammy-kategorier, og det ventes også at hun skal ta del i festlighetene.

Men i følge en kilde på nettstedet RadarOnline har Rihanna ingen ting å frykte, ekskjæresten har nemlig lært av sine feil:

- Chris har vokst enormt på det personlige plan, og som artist, siden hendelsen for tre år siden. Han har tatt ansvar for hva han har gjort, og har forstått konsekvensene. Han har jobbet med å få erfaringene rundt hendelsen ham til å bli et bedre menneske.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lundekvam hjelper spillavhengig 19-åring på rett kjøl  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer