Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad:

Første «Farmen»-kyss: - Episk øyeblikk

«Farmen»-paret røper at de er godt på vei til å bli kjærester.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens «Farmen»-sesong nærmer seg slutten, og som i mange sesonger tidligere er det også i år søt musikk mellom to av deltakerne. Denne gangen Simon Tronstad Jacobsen (23) og Tonje Frigstad (21).

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fikk møte familien

I slutten av oktober røpet de to overfor Se og Hør at de er forelsket.

Onsdag kysser de også for første gang på tv - i en romantisk scene mens de brenner undertøy for å sabotere ukeoppdraget - mens de andre på gården har lagt seg.

- Jeg er litt spent på hvordan det kommer til å se ut på TV. Det var liksom det som manglet. Vi satt der og hadde gjort en helt sinnssyk sabotasje. Det var dritgøy å sitte der og brenne truser. Det var et episk øyeblikk. Hvis vi skulle kysse på kamera så var det den perfekte muligheten, sier Frigstad til Se og Hør.

FINT FORHOLD: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad fant tonen på «Farmen». Det fortsetter på utsida. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FINT FORHOLD: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad fant tonen på «Farmen». Det fortsetter på utsida. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Men: Se og Hør har ikke bare den 21 år gamle sørlendingen på tråden. Til stede i samtalen er også «Farmen»-Simon, som i snart en uke har vært på besøk hos sin flamme fra gården.

- Veldig koselig, røper Frigstad.

- Vi har vært mye sammen, og det har vært veldig fint. Jeg har tatt Simon inn i mitt liv på utsiden, han har fått treffe de fleste vennene mine og familien min. Han har fått se hva jeg driver med hjemme, forteller hun.

NERVEPIRRENDE: Grethe og Daniel møttes til den aller siste duellen på «Torpet», før deltakerne skulle inn på «Farmen» for å kjempe om en plass der. Video: TV 2 Play/Rød Løper Vis mer

Drakk vin med mor

Simon fortsetter:

- Det er veldig fint. For da blir man kjent på ordentlig. Jeg har fått et bra innblikk i hvordan hennes hverdag er.

- Har du klart å sjarmere det som kan bli svigermor da?

- Jeg kom ned her om dagen, og så at Simon satt og drakk rødvin med mamma, skyter Tonje inn.

- Ja, hun skulle sminke seg og da tok jeg heller et glass vin med moren. Det var skikkelig koselig. En ære, fortsetter Simon.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Når familien blir involvert, er ikke det et skritt mot mer seriøst da, Tonje?

- Jo, altså, jeg viser ikke frem hvem som helst. Så klart det er det. Men vi tar det litt som det kommer.

Ikke kjærester - ennå

Tilbake til kysset i onsdagsepisoden: Årets «Farmen-»par har aldri lagt skjul på at TV 2 og produksjonsselskapet Strix gjerne ville ha en bekreftelse på romansen, også for TV-seerne - som de nå altså fikk.

- Vi skjønte jo hva de ville ha, så vi fikk spørsmålet «Kan dere ikke kysse i tillegg da»? Men det var jo et ganske lite kyss, vi tenkte det var greit at det var familievennlig, forteller de om bålsekvensen.

FØRSTE TV-KYSS: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad kysser i onsdagens «Farmen». Det skaper naturligvis overskrifter. Foto: TV 2
FØRSTE TV-KYSS: Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad kysser i onsdagens «Farmen». Det skaper naturligvis overskrifter. Foto: TV 2 Vis mer
GOD STEMNING: Simon og Tonje har det svært koselig i onsdagens «Farmen». Foto: TV 2
GOD STEMNING: Simon og Tonje har det svært koselig i onsdagens «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Så hva tenker dere om at dette blir TV-underholdning?

- Der inne er man litt i en boble og glemmer at store deler av Norges befolkning skal sitte og se på. Etterpå innser man det. Jeg er spent på hvordan dette kommer til å se ut, mener den 21 år gamle Kristiansand-jenta, som henviser til at de samtidig saboterer et ukeoppdrag.

EXIT: Det var Gunnar Svingen og Robert Scott som møttes til tvekamp i «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

De mener begge at de aldri på noen som helst måte ble presset av produksjonen til å gjøre noe de ikke ville gjøre.

- Nei, de hadde prøvd å pushe oss veldig lenge, men vi var veldig opptatte av at om vi skulle gjøre det - så var det fordi vi ville det, og ikke fordi andre ba oss om det. Men de spilte jo opp til det, det gjorde de, forteller Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen, som bedyrer at de fortsatt ikke har definert seg selv som kjærester.

- Nei, det har vi ikke, sier de med et smil til Se og Hør.

LES OGSÅ: Smittet: - Sinnsyke smerter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer