«Maskorama»:

Første deltaker ute av «Maskorama»

Lørdag kveld gikk startskuddet for NRKs nye satsing «Maskorama», og første deltaker er avslørt.

UTE: Gaupa ble den første til å forlate NRK-programmet. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
UTE: Gaupa ble den første til å forlate NRK-programmet. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Norge: Spenn sikkerhetsbeltet! Lørdagskvelden blir aldri den samme igjen, sa kjendisstylist Jan Thomas tidligere i år da det ble kjent at han er blant panelet i NRKs store nysatsing «Maskorama».

Lørdag kveld gikk startskuddet for programmet, som går ut på at kjente personer skal forkle seg i spektakulære masker og kostymer, og fremføre et musikalsk nummer av stor underholdningsverdi på scenen, uten at noen vet hvem som egentlig eier stemmen.

Den deltakeren med færrest favorittmarkeringer, eller stemmer, må ta av seg masken, avsløre seg selv og forlate konkurransen. Lørdag kveld ble det avslørt at Susann Goksør Bjerkrheim er den første kjendisen som måtte takke for seg.

- Dette er første gang på scenen ja. Jeg er dum nok til å ikke si nei, det er det som er problemet mitt. Utrolig kult, ekstremt krevende og så ble det som det ble, sa hun da hun røyk ut.

Dagbladets anmelder skrev følgende om gaupas opptreden:

«Her tenderer det nesten til juks. Gaupa har så mange «medkorister» at det er vanskelig å få øre på hovedpersonen selv. Men, men - det blir i alle fall feststemning av innslaget av dette Spice Girls-nummeret og det er vanskelig å finne noe å arrestere skikkelsen i midten på. Men er Gaupa flink til å synge? Ikke godt å si, altså».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer