«Maskorama»:

Første deltaker ute av «Maskorama»

Lørdag kveld gikk startskuddet for NRKs nye satsing «Maskorama», og første deltaker er avslørt.

UTE: Gaupa ble den første til å forlate NRK-programmet. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
UTE: Gaupa ble den første til å forlate NRK-programmet. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Norge: Spenn sikkerhetsbeltet! Lørdagskvelden blir aldri den samme igjen, sa kjendisstylist Jan Thomas tidligere i år da det ble kjent at han er blant panelet i NRKs store nysatsing «Maskorama».

Lørdag kveld gikk startskuddet for programmet, som går ut på at kjente personer skal forkle seg i spektakulære masker og kostymer, og fremføre et musikalsk nummer av stor underholdningsverdi på scenen, uten at noen vet hvem som egentlig eier stemmen.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i NRKs nyeste tilskudd til lørdagsunderholdning, «Maskorama». Vis mer

Den deltakeren med færrest favorittmarkeringer, eller stemmer, må ta av seg masken, avsløre seg selv og forlate konkurransen. Lørdag kveld ble det avslørt at Susann Goksør Bjerkrheim er den første kjendisen som måtte takke for seg.

- Dette er første gang på scenen ja. Jeg er dum nok til å ikke si nei, det er det som er problemet mitt. Utrolig kult, ekstremt krevende og så ble det som det ble, sa hun da hun røyk ut.

Dagbladets anmelder skrev følgende om gaupas opptreden:

AVSLØRT: Etter å ha røket ut ble det kjent at den tidligere håndballstjernen Susann Goksør Bjerkrheim skjulte seg bak maska. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
AVSLØRT: Etter å ha røket ut ble det kjent at den tidligere håndballstjernen Susann Goksør Bjerkrheim skjulte seg bak maska. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer

«Her tenderer det nesten til juks. Gaupa har så mange «medkorister» at det er vanskelig å få øre på hovedpersonen selv. Men, men - det blir i alle fall feststemning av innslaget av dette Spice Girls-nummeret og det er vanskelig å finne noe å arrestere skikkelsen i midten på. Men er Gaupa flink til å synge? Ikke godt å si, altså».

Hvem de andre deltakerne er gjenstår imidlertid å se.

LES OGSÅ: Millioner på spill etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer