<strong>FÅR SKRYT:</strong> Kjendismediene skryter av Giseles fantastiske kropp etter at disse bildene har funnet veien til nettet. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: Kjendismediene skryter av Giseles fantastiske kropp etter at disse bildene har funnet veien til nettet. Foto: All Over Press Vis mer

- Forstår hvorfor hun viser fram kroppen

Supermodellen i bikini på ferie i Rio.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Supermodellen Gisele Bundchen (30) nyter de varme dagene i Rio de Janeiro i Brasil, der hun er i anledning det årlige karnevalet.

Søndag fikk fotografene tatt bilder av modellen, mens hun hadde på seg en liten bikini. Nå jubler kjendismediene.

«Du ser veldig bra ut, jente! Gisele viste fram sin fantastiske kropp i en liten bikini», skriver nettstedet FitPerez.com.

Den britiske avisen Daily Mail føyer seg også inn i rekken.

«Som supermodell har ikke Gisele noen problemer med å ta på seg noe som man omtrent ikke ser. Men med den kroppen hun har, forstår vi hvorfor», heter det.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kjendisens vektras gjør folk syke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer