BA OM RO: Torsdag benyttet Alexander Rybak Facebook-siden sin til å be fansen om å la være å sende meldinger til ham Foto: All Over Press
BA OM RO: Torsdag benyttet Alexander Rybak Facebook-siden sin til å be fansen om å la være å sende meldinger til ham Foto: All Over Press Vis mer

- Forstår at mange ble bekymret

Nå snakker MGP-helten ut om den sjokkerende Facebook-meldingen.

SEHER.NO: Torsdag ble mange av Alexander Rybaks (23) fans bekymret da MGP-helten skrev på Facebook-profilen sin at han hadde fått et nervøst sammenbrudd.

 "Kjære Facebook-venner, vær så snill å gi meg en pause. Ikke skriv noen meldinger til meg eller Kjell Arild akkurat nå, jeg er i store problemer nå. I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø. De store gutta er imot meg, mens dere krever hele verden av meg. Men tro meg, alt ordner seg," lød meldingen.

I går kveld var Rybak på plass i Slovenia for å kaste glans over den nasjonale Melodi Grand Prix-finalen, og i den forbindelse snakket han ut til VG om den sjokkerende meldingen.

- Jeg ville ha en pause fra alle som hadde e-postadressen og mobilnummeret mitt. Jeg ville si 'nå holder det'. Jeg reagerer ofte spontant og tenkte ikke på at det ville gå ut over dem på Nesodden, som måtte svare på forespørsler fra mediene. Men formålet mitt funket det, sier han til VG.

Til avisen forteller "Fairytale"-stjernen at han ofte avreagerer med spontane push-ups eller å slå neven i veggen, men innrømmer i ettertid at han forstår at meldingen skapte reaksjoner.

- Jeg så i ettertid at den var mest negativ og fårstår at mange ble bekymret, sier han.

23-åringen vil imidlertid ikke gå inn på hva det var som feilet ham, men understreker at det går bra med ham nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Usammenhengende babel fra Rybak