Camilla Fors fra «Charterfeber»:

- Forstår at folk tenkte jeg var dum i hodet

Nå er den tidligere glamourmodellen blitt politiker.

DEN GANG DA: Camilla Fors (midten) har forandret seg mye etter at hun trådte inn i rampelyset for første gang for ti år siden. Her med Svein Østvik i en scene fra «Charterfeber». Foto: TV3
DEN GANG DA: Camilla Fors (midten) har forandret seg mye etter at hun trådte inn i rampelyset for første gang for ti år siden. Her med Svein Østvik i en scene fra «Charterfeber». Foto: TV3 Vis mer
Publisert

Det har gått over seks år siden den tidligere glamourmodellen og «Charterfeber»-profilen Camilla Fors (27) trakk seg unna rampelyset.

Mange husker henne trolig som en rappkjefta nordlending, som gjerne provoserte med oppsiktsvekkende uttalelser, enten det var i realityserien «Charterfeber», som sexspaltist i FHM eller på sin egen blogg.

Så ble det stille. Når hun nå gjør hun comeback i offentligheten, er det en litt annen Fors som slår av en prat med Se og Hør. 27-åringen er nemlig innstilt som fjerde kandidat til kommunestyret i Harstad, for partiet Venstre, foran årets kommune- og fylkestingsvalg.

PREMIEREKLAR: Her er Camilla Fors avbildet på premierefesten til «Charterfeber» i 2009, 17 år gammel. Foto: Espen Solli / Se og Hør
PREMIEREKLAR: Her er Camilla Fors avbildet på premierefesten til «Charterfeber» i 2009, 17 år gammel. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Det politiske engasjementet har vært der hele tiden, men hvordan det kommer fram har nok forandret seg gjennom årenes løp. Jeg ble nok litt lei av å bare sitte hjemme, i tillegg har blitt voksen og fått barn, sier Fors til Se og Hør.

Kampsakene hennes er klima, barn og ungdom. Det er nok ikke mange som hadde sett for seg at Fors skulle bli kommunepolitiker - da hun entret den norske kjendisverdenen for godt over ti år siden.

- Jeg håper vi gjør et godt valg. Nå er jeg travelt opptatt med valgkamp, sier den tidligere glamourmodellen.

- Mindre champagne nå

27-åringen ble for alvor landskjent gjennom VGTV-serien «Rikingen», som hadde premiere i 2010.

I serien ble forholdet til den 26 år eldre Oslo Liftutleie-gründeren Lars Ole Johansen (53) brettet ut. Publikum kunne følge parets overdådige livsstil, med dyre middager og eksotiske ferier.

Mangemillionæren Johansen var allerede en kjent figur i norsk presse da han fant kjærligheten med Fors i 2009 . Han hadde også et kortvarig forhold til den tidligere glamourmodellen Helene Rask (38) på et tidligere tidspunkt.

PLAYBOY-FEST: Camilla Fors og hennes daværende kjæreste var selvskrevne gjester da Playboy hadde 50-årsfest på Grand Hotel i 2010. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
PLAYBOY-FEST: Camilla Fors og hennes daværende kjæreste var selvskrevne gjester da Playboy hadde 50-årsfest på Grand Hotel i 2010. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Det er gøy med glitter og glamour i dag også, men kanskje på litt andre måter. Det er litt mindre champagne nå enn før, erkjenner Fors, og fortsetter:

- Jeg var en karakter i den serien, og det man så på tv stemte nok ikke helt overens med virkeligheten. Vi gjorde en jobb for VGTV, og jeg tror nok redaksjonen synes vi gjorde et veldig godt stykke arbeid, sier hun og ler.

Forholdet til gründeren tok slutt etter to år i 2011 - etter at de brøt forlovelsen. Eksparet har ikke noe særlig kontakt i dag, men de er heller ikke uvenner, ifølge Fors.

DEN GANG DA: Her er Camilla Fors og Lars Ole Johansen sammen på den røde løperen i 2010. Ett år senere tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Camilla Fors og Lars Ole Johansen sammen på den røde løperen i 2010. Ett år senere tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Savner du rampelyset?

- Jeg gjør ikke det. Jeg ble veldig sliten av å være i rampelyset og ha den rollen jeg hadde. Det var nok en kombinasjon av trykk fra mediene og at jeg forsøkte å opprettholde et image. Det var et valg jeg tok den gang, men det var ikke sunt i lengden, sier Fors.

VAR FORLOVET: Camilla Fors og Johansen ble kjent gjennom VGTV-serien «Rikingen». De forlovet seg til og med på en tur til New York. Foto: Espen Normann / Se og Hør
VAR FORLOVET: Camilla Fors og Johansen ble kjent gjennom VGTV-serien «Rikingen». De forlovet seg til og med på en tur til New York. Foto: Espen Normann / Se og Hør Vis mer

- Forstår at de tenkte jeg var dum

27-åringen har hatt mange baller i luften opp gjennom årene: Hun har vært FHM-skribent, realitydeltaker, glamourmodell, blogger og «Frøken Norge»-deltaker - for å nevne noe.

Fors dukket opp i media allerede i 15-årsalderen, og holdt koken helt fram til 2013.

Den tidligere glamourmodellen forteller at hun den gang ikke forsto rekkevidden av det hun var med på. Da hun deltok i «Charterfeber» hadde hun ikke engang fylt 18 år.

TAR SEG EN FEST: Camilla Fors sparte ikke på kruttet da hun deltok i «Charterfeber» i 2009. Her er hun med den kjente realityprofilen Svein Østvik på stranden. Foto: TV 3
TAR SEG EN FEST: Camilla Fors sparte ikke på kruttet da hun deltok i «Charterfeber» i 2009. Her er hun med den kjente realityprofilen Svein Østvik på stranden. Foto: TV 3 Vis mer

Fors' unge alder ble det bråk av. 27-åringen hadde nemlig løyet om alderen overfor TV3. Den tidligere tv-profilen ser tilbake på oppstyret med humor.

- Det er artige minner. Jeg hadde nok sagt nei i dag, og hadde i alle fall ikke gitt så mye av meg selv som jeg gjorde den gang. Jeg finner glede i andre ting nå, sier hun.

Fors legger ikke skjul på at det er ting hun angrer på. Når hun ser gamle episoder av seg selv på nettopp «Charterfeber», må hun snu seg vekk. Hun blir ille til mote når hun ser den 17 år gamle utgaven av seg selv lire av seg noen provoserende uttalelser.

- Jeg forstår at folk tenkte at den jenta er dum i hodet, sier hun.

I DAG: I dag bor Camilla Fors i Harstad sammen med kjæresten. Foto: Privat
I DAG: I dag bor Camilla Fors i Harstad sammen med kjæresten. Foto: Privat Vis mer

Provoserte på bloggen

27-åringen hadde i lang tid også sin egen blogg, der hun hisset på seg tusenvis av lesere. Oppskriften var enkel: Provoserende og tilsynelatende tøffe meninger ga oppmerksomhet og berømmelse.

I dag innrømmer Fors at hun angrer på mye hun har gjort - særlig på mange av de oppsiktsvekkende uttalelsene. Mange husker nok den tidligere glamourmodellens mange pikante utsagn.

DEN GANG DA: Autofil var et av mange blader Camilla Fors stilte svært lettkledd opp i. Nå har hun slått seg til ro i Harstad - med mann og barn. Foto: FotoWare indexmanager / Autofil
DEN GANG DA: Autofil var et av mange blader Camilla Fors stilte svært lettkledd opp i. Nå har hun slått seg til ro i Harstad - med mann og barn. Foto: FotoWare indexmanager / Autofil Vis mer

Da det i juli 2011 ble kjent at hun skulle ta over som FHMs nye sexspalist, proklamerte hun i det berømte bladets augustnummer:

«Jeg synes egentlig jeg er en ganske god pakkeløsning. Man skal ikke henge seg opp i kun ett triks».

I intervjuet - som strakte seg over hele åtte sider - snakket hun svært løssluppent om sitt eget sexliv, og innrømmet at hun «tenkte ekstremt mye på sex».

Også på bloggen sin lirte Fors av seg mer eller mindre lite gjennomtenkte blogginnlegg. Selv husker Fors godt at hun skrev et blogginnlegg der hun mente at voksne er egoistiske dersom de velger å få barn. Eller at det er idioti å betale skatt.

- Jeg angrer på en del ting, særlig på det jeg skrev på bloggen. Det var mange provoserende utsagn. I dag ville jeg ikke eksponert meg selv på den måten. Det har sin pris, sier Fors og legger til:

- Det er jo noe som henger igjen ved meg. Det er jo en grunn til at du ringer nå - ti år etter, sier Fors og fniser.

Barn og bachelorgrad

I dag har Fors to barn og en kjæreste, som hun har vært i et forhold med siden sommeren 2016. Den førstefødte sønnen Theodor kom til verden i 2015. I juni i fjor ble hun tobarnsmor - samtidig som hun fullførte en bachelor i sykepleie.

UT PÅ TUR: I dag er Camilla Fors travelt opptatt med politikk, jobb, barn og turgåing. Foto: Privat
UT PÅ TUR: I dag er Camilla Fors travelt opptatt med politikk, jobb, barn og turgåing. Foto: Privat Vis mer

- Noen ganger er familielivet tøft, men i stor grad er det veldig fint. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke få barn, men det har endret seg. Og det angrer jeg ikke på ett sekund, sier Fors.

Nå er altså champagnen og showbiz-livet byttet ut med valgkamp og sykepleieruniform.

LES OGSÅ: - De er upopulære middagsgjester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer