Først Playboy, så barn

Fire sønner holder ikke for den tørrlagte alkoholikeren Birgitte Nielsen.

ØNSKER SEG BARN: Etter jul vil ekteparet Brigitte Nielsen og Mattia Dessi prøve å bli foreldre. Foto: stella
ØNSKER SEG BARN: Etter jul vil ekteparet Brigitte Nielsen og Mattia Dessi prøve å bli foreldre. Foto: stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen (45) ønsker seg kjærlighetsbarn med sin femte ektemann, Mattia Dessi (30), etter at hun har posert naken for Playboy i desember, skriver Contactmusic.com. Syllvester Stallones eks hevder hun er en ny kvinne etter at hun vant kampen mot rusproblemene sine i realityserien "Celebrity Rehab" og fikk fikset på kroppen sin like etter - også denne gang på tv. Nå vil hun starte familie med sin unge ektemann ettersom han stødig stod ved hennes side og hjalp henne å overvinne alkoholismen. - Det er barna som holdt meg gående. Etter jeg har posert for Playboy vil vi prøve å få barn via kunstig befruktnig. Det er kanskje mye å be om, men hvis det er mulig ville det gjort livene våre komplette, forteller hun i et intervju med britiske Hello!, ifølge nettstedet. Firebarnsmoren giftet seg med italienske Dessi i 2006. Hun har sønnen Julian (24) med hennes første ektemann Kasper Winding, sønnen Killian (19) med ekskjæresten Mark Gastineau og sønnene Douglas og Raoul Jr. med hennes fjerde ektemann Raoul Meyer.LES OGSÅ: Sjekket inn på rehab

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer