<strong>PLAYBOY-MODELL MED POPKONGEN:</strong> Her sitter Ola Ray på kinodate med Michael Jackson i åpningssekvensen til "Thriller".  Foto: Youtube
PLAYBOY-MODELL MED POPKONGEN: Her sitter Ola Ray på kinodate med Michael Jackson i åpningssekvensen til "Thriller". Foto: Youtube Vis mer

Først nå får hun betalt for «Thriller»

Playboy-modellen Ola-Ray saksøkte Michael Jackson en måned før han døde. Først nå får hun det som hun vil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ola-Ray (51) er verdenskjent som Michael Jacksons kjæreste i kortfilmen "Thriller".

Den tidligere Playboy-modellen ble derimot lei av å ikke få betalt royalties for rollen, og saksøkte produksjonsselskapet til Popkongen i mai 2009 - en måned før han døde.

Den saken vant hun nå helt nylig, og har kommet fram til en betalingsavtale med Michael Jackson sine advokater, skriver TMZ. Det er foreløpig ikke kjent hvor mye penger hun har fått.

Ola var midtsidepiken til pornobladet Playboys juniutgave i 1980. Hun ble på tidlig 90-tallet arrestert for besittelse av kokain, og måtte senere gjennom rehabilitering.

John Landis (61), mannen som regisserte Thriller-videoen, er også misfornøyd. Han har heller ikke fått betalt nok, og har også en pågående sak mot Michael Jacksons advokater.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi Får aldri se et slikt talent igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer