Først kom angrepet - så ble han påkjørt

- Nå kan jeg bare bli bedre, sier popstjernen etter ulykkesnatten.

<strong>ANGREPET OG PÅKJØRT SAMME NATT:</strong> Popartisten Gavin DeGraw kommer neppe til å glemme søndagens tur på byen i New York med det første. Foto: All Over Press
ANGREPET OG PÅKJØRT SAMME NATT: Popartisten Gavin DeGraw kommer neppe til å glemme søndagens tur på byen i New York med det første. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alt gikk galt for popstjernen Gavin DeGraw (34) da han søndag ble lagt inn på sykehus i New York etter å ha blitt angrepet på åpen gate.

Nå viser det seg at kvelden var enda mer dramatisk enn de første rapportene tydet på.

Ifølge avisen New York Post skal nemlig en skadet McGraw ha blitt påkjørt av en taxi da han snublet hjemover etter å ha blitt angrepet av flere personer på gaten.

Bilen skal imidlertid ha rukket å bremse, slik at sammenstøtet ikke ble kraftig.

På sykehuset konstaterte de raskt at «Chariot»-sangeren hadde brukket nesen, i tillegg til å ha fått flere kutt i fjeset, merker etter slag under øynene og en hjernerystelse.

DeGraw - som ble skrevet ut av sykehuset tirsdag - hevder at han ikke husker stort av angrepet.

- Hei alle mine venner. For å være helt ærlig, så husker jeg ikke mye, men jeg vet at nå kan jeg bare bli bedre. Takk for all omtanke, jeg elsker dere, skriver han på sin Twitter-side.

Gavin DeGraw har avlyst flere konserter som følge av ulykken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slått ned på åpen gate

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer