Benjamin Ingrosso:

Forsov seg til tv-sending

Den svenske artisten uteble fra avtale.

UTEBLE: Benjamin Ingrosso skulle medvirket i «Nyhetsmorgon» på TV 4 søndag. Det skjedde ikke. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Jonas Ekstromer / AFP/ NTB
UTEBLE: Benjamin Ingrosso skulle medvirket i «Nyhetsmorgon» på TV 4 søndag. Det skjedde ikke. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Jonas Ekstromer / AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag markerte svenskene sin nasjonaldag, og for å feire den store dagen holdt den svenske artisten Benjamin Ingrosso (23) en konsert sammen med det kongelige filharmoniorkester.

Søndag skulle han også være gjest i «Nyhetsmorgon» på TV 4 for å snakke om nettopp denne konserten.

Det gikk imidlertid ikke helt som planlagt.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Vi savnet deg

For da det var Ingrossos tur til å innta programmet fortalte programleder Maria Forsblom at de ikke hadde fått tak i 23-åringen, at han sov - og dermed hadde forsovet seg.

Det melder svenske Expressen.

- Vi får se om vi får tak i ham om en liten stund, sa programlederen, før de bare gikk videre i programmet.

Neste post var moteeksperten Emilia de Poret, som viste frem årets sommermote.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Men: Det lyktes tydeligvis ikke kanalen å få tak i Benjamin Ingrosso i det hele tatt. Han dukket nemlig aldri opp i sendingen.

Mot slutten av programmet bestemte dermed Forsblom seg for å sende ham en hilsen.

- Benjamin Ingrosso, vi savnet deg i dagens program, men vi håper at vi får prate med deg en annen dag, sa programlederen i søndagens «Nyhetsmorgen».

- Motsatt av hva jeg er

Det er liten tvil om at Ingrosso har mange baller i luften. Han har sluppet ikke bare ett, men to album hittil i år.

I tillegg deler han flittig ulike pastaoppskrifter med følgerne sine på Instagram, og er aktuell med dokumentarserien «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden» på Discovery +.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I første episode tok Ingrosso et oppgjør med hvordan han blir oppfattet av folk i hjemlandet, noe han selv mener er helt feil.

- Det inntrykket mange i Sverige har fått er at jeg er overlegen, vanskelig og at jeg tror at jeg er noe. Det er det motsatte av det jeg er, sa han i episoden, hvorpå han begrunnet det med at han ofte har blitt filmet da han har hatt dårlige dager.

Vel, vel. Expressen har ikke lyktes med å komme i kontakt med 23-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg sov i to uker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer