Forsørget moren som ni-åring

Nå snakker hun ut om den vanskelige tiden.

SNAKKER UT: Maria Haukaas Mittet har vært gjennom flere tunge perioder. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SNAKKER UT: Maria Haukaas Mittet har vært gjennom flere tunge perioder. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Da Maria Haukaas Mittet (31) var ni år gammel, flyttet hun og moren Karen Marie Storeng (57) til Oslo. Maria hadde fått hovedrollen i stykket «Annie», og Karen Marie tok permisjon fra jobben for å være med. Se og Hør skriver at den første tiden i Oslo ble vanskelig, og de måtte leve på Marias lønn.- Jeg kunne ikke få så godt betalt som mamma hadde hatt på jobben sin hjemme i Senja. Barnearbeid er ikke særlig populært i Norge, så det var ikke lov å betale meg mer enn 2500 kroner i måneden. Pengene fra teateret levde vi på. Mamma kjøpte brød, melk og smør til oss for dem, sier Maria til Se og Hør Weekend.

Haukaas Mittet slo for alvor gjennom i «Idol» 2004. Men en ny tung tid kom etter at hennes tid i rampelyset var over.- Det hadde glidd for godt. Jeg følte det på kroppen at noe ville skje. Mange advarte meg mot nedturen som ville komme etter oppturen. Og den kom. Med et smell. Jeg følte meg mislykket, stygg og fattig, sier hun.

Maria gjør for tiden stor suksess i «Skal vi danse» og livnærer seg som artist.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har trent dans i 100 timer!