VILLE HA BIKINIENE: Tyvene som tok seg inn på soverommet til Hilton, tok med seg bikinier, vesker og bilder, men kastet fra seg alt sammen da de ble oppdaget. Foto: All Over Press
VILLE HA BIKINIENE: Tyvene som tok seg inn på soverommet til Hilton, tok med seg bikinier, vesker og bilder, men kastet fra seg alt sammen da de ble oppdaget. Foto: All Over PressVis mer

Forsøkte å stjele Paris' bikinier

Men innbruddet i milliardæarvingens hjem gikk ikke som planlagt for den frekke jentegjengen...

SEOGHØR.NO: Da Paris Hilton (32) inviterte til sommerfest i strandhuset sitt for en drøy uke siden, hadde ikke alle gjestene fredelige hensikter.

Nettstedet TMZ.com skriver at noen jenter snek seg inn på soverommet til Hilton, og tok med seg bikinier, vesker og innrammede bilder.

Tyvene skal imidlertid ha blitt skremt da de ble oppdaget, og la på røm.

Nettstedet skriver at jentene kastet tyvegodset da de forsøkte å komme seg unna, og alt kom til rette igjen.

Dette er ikke første gang at Hilton opplever skremmende hendelser i sitt eget hjem. Flere ganger har hun opplevd innbruddsforsøk, som skal ha gjort stjernen svært redd.

- Man bør ikke stole på alle. Det er menneskene nærmest deg som vil bruke deg. Nå stoler jeg ikke på mange, foruten om familien min. Jeg føler at alle andre er ute etter å ta noe fra meg eller bruke meg, har Hilton tidligere sagt.

Hilton skal ikke ha anmeldt episoden.

LES OGSÅ: Frykter for livet sitt