Blac Chyna og YBN Almighty Jay

Forsøkte å starte slagsmål

Blac Chyna fant seg fint lite i at noen tok på datteren hennes.

REAGERTE: Blac Chyna gikk til angrep da hun og familien besøkte fornøyelsesparken Six Flags. Det skal angivelig skyldes at en annen gjest berørte datteren hennes, noe som fikk stjernen til å se rødt. Her fotografert sammen med kjæresten sin i en annen anledning. Foto: Splash News, NTB scanpix
REAGERTE: Blac Chyna gikk til angrep da hun og familien besøkte fornøyelsesparken Six Flags. Det skal angivelig skyldes at en annen gjest berørte datteren hennes, noe som fikk stjernen til å se rødt. Her fotografert sammen med kjæresten sin i en annen anledning. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den tidligere stripperen Blac Chyna (29) er kanskje best kjent som ekskjæresten til både Rob Kardashian (30) og Tyga (28) - to famøse menn hun også har respektive barn med.

I USA får hun imidlertid ofte oppmerksomhet helt på egen hånd, noe hun også har klart denne påskehelgen. Mens hun var på besøk i fornøyelsesparken Six Flags, sammen med blant andre datteren Dream (1), sønnen King (5) og kjæresten YBN Almighty Jay (18), havnet hun nemlig i bråk.

TURBULENT: Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer.Vis mer Vis mer

Nettstedet Hollywood Life skriver at stjernen, som lever godt av annonseinntekter og sin egen markedsverdi, ble så sint at hun rett og slett gikk til angrep på andre gjester i parken.

Plukket opp lekebil

Flere nettsteder skriver at det er uklart hva som startet bråket. I flere filmer som er lagt ut i sosiale medier, kan man i hvert fall tydelig se at stjernen raser mot andre gjester i parken.

Night ☺️

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Hun tar av seg jakken, plukker opp en rosa lekebil og forsøker å bruke denne til å slå. Heldigvis blir hun holdt tilbake av sine egne sikkerhetsvakter, men da alt virket å ha roet seg, forsøkte hun igjen å gå til angrep.

Dette mens flere titalls mennesker fulgte nøye med på hver eneste bevegelse, noe de også foreviget med mobilkameraene sine. Barna hennes var ikke å se på tidspunktet.

Artikkelen fortsetter under videoene.

International Business Times hevder at årsaken til konflikten var at en dame, som også var gjest i parken, ga den tidligere stripperen et kompliment om datteren hennes. Hun skal så ha tatt den lille jenta i hånden, noe som fikk det til å svartne for tobarnsmoren.

Andre hevder at det har noe med rapperens nye kjæreste å gjøre. YBN Almighty Jay er nemlig 18 år gammel, og hele elleve år yngre enn Chyna. Noen skal da ha fleipet med at han var for ung til å kjøre en av parkens karuseller, og det skal ikke hans nye kjæreste ha satt særlig stor pris på.

Uavhengig av hva det var som fikk ilden til å blusse opp, var den svært tilstedeværende. Chyna, som var kledd i en hvit jumpsuit og hadde håret i en lang hestehale for anledningen, ble til slutt geleidet vekk fra problemområdet.

I morgentimene andre påskedag norsk tid, valgte stjernen å bryte tausheten om bråket. I et innlegg på sin egen Snapchat-konto skriver hun følgende:

- Å være berømt er vanskelig nok, at man blir iakttatt av alle, men når noen føler seg komfortable nok til å ta på barnet ditt, er det en helt annen historie, skriver hun, og fortsetter:

BRYTER TAUSHETEN: Dette var meldingen Chyna kunne komme med til sine følgere angående helgens bråk. Foto: Snapchat, Blac Chyna
BRYTER TAUSHETEN: Dette var meldingen Chyna kunne komme med til sine følgere angående helgens bråk. Foto: Snapchat, Blac Chyna Vis mer

- Jeg støtter ikke vold, og er heller ikke et voldelig menneske, men jeg vil hylle alle de fantastiske mødrene der ute som beskytter barna sine til enhver pris. Kjærlighet fra King og Dreams mamma, kunne stjernen fortelle åpent, og dermed bekrefte International Business Times' versjon av hva som hadde funnet sted.

Ny flamme

Selv om hun nå skaper overskrifter på negativt grunnlag, går Chynas liv ganske bra om dagen. I starten av mars bekreftet Blac at hun og 18-årig YBN Almighty Jay dater, og noen uker senere ble duoen fotografert sammen hånd i hånd.

Rapperen, som egentlig heter Jay Bradley, virker å gjøre den glamorøse tobarnsmoren lykkelig.

GNISTER: Det er ingen tvil om at paret koser seg om dagen, og har ved flere anledninger vist seg sammen. Her er de ute på tur i Los Angeles, og virker å gi blaffen i at fansen har dømt dem for aldersforskjellen. Foto: Splash News, NTB scanpix
GNISTER: Det er ingen tvil om at paret koser seg om dagen, og har ved flere anledninger vist seg sammen. Her er de ute på tur i Los Angeles, og virker å gi blaffen i at fansen har dømt dem for aldersforskjellen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ifølge People har Blac og hennes 11 år yngre flørt tilbrakt mye tid sammen i det siste. De er blitt observert hånd i hånd i filmbyen også tidligere, og duoen skal dessuten ha kost seg på bowling sammen.

Etter at paret ble fotografert sammen denne helgen, valgte 18-årige Jay å dele ett av paparazzibildene på sin egen Instagram-profil.

Der avslørte han samtidig at han og Blac var på vei inn på en Sheraton-hotell sammen, og etter bildeteksten å dømme, skulle de gjøre noe annet der enn å spise middag:

- Happy ending? skrev rapperen nemlig megetsigende til bildet, fulgt av et glisende smiley-fjes.

Heftig firkant-drama

Før Blac Chyna innledet sitt svært turbulente forhold til Rob Kardashian, var hun sammen med en annen rapper enn Jay Bradley.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Hun og rapperen Tyga (28) var nemlig i et par fra 2011 til 2014, og i oktober 2012 kom sønnen deres, King Cairo Stevenson (5), til verden.

Noen ganger er det vanskelig å tro på at livet til Kardashian-klanen virkelig er ekte.

Og ett eksempel på dette er at Tyga fant lykken med lillesøsteren til Rob Kardashian, Kylie Jenner (20), noe som ble fulgt av forlovelsen mellom eksen hans, Blac, og nevnte Rob.

I 2016 skrev en rekke utenlandske medier at forholdet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian dermed skapte stor splid i Kardashian-/ Jenner-familien.

- Kylie er rasende. Hun er skuffet og kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten, sa en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: - Trenger mer alenetid i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer