Forsøkte å holde fødselen hemmelig

Det gikk ikke helt etter planen for Lara Stone og David Walliams.

VILLE IKKE AVSLØRE NOE: Men superparets venn la ut babynyheten på Twitter, før han slettet den. Da var det allerede for sent. Foto: All Over Press
VILLE IKKE AVSLØRE NOE: Men superparets venn la ut babynyheten på Twitter, før han slettet den. Da var det allerede for sent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Supermodell Lara Stone (29) har blitt mamma for aller første gang. Søndag ble hun og «Little Britain»-stjernen David Walliams (41) foreldre, skriver nettstedet ContactMusic.com.

Kjendisparet skal imidlertid ha forsøkt å holde fødselen hemmelig, noe som ikke gikk helt etter planen.

Laras venn, fotografen Mert Alas, blåste nyheten rett ut på sin egen Twitter-side da han fikk vite om det. Like etterpå slettet han tweeten, men da var det allerede for sent.

Mandag gikk dermed parets talsperson ut og bekreftet fødselen overfor Daily Mail.

Stone har flere ganger i løpet av graviditeten vist fram den voksende babymagen. Sist gang hun troppet opp på fest, var i slutten av mars.

David og Lara ble sammen i 2009, før de giftet seg i mai 2010. Men dette er ikke første gang familien har blitt større. I fjor adopterte de nemlig en hund sammen.

LES OGSÅ:
Sjekk den babymagen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer