TØFF TID: Ifølge halvsøsteren, Sarah Owen (28), hadde Lily Allen en tøff oppvekst uten mange venner.  Foto: All Over Press
TØFF TID: Ifølge halvsøsteren, Sarah Owen (28), hadde Lily Allen en tøff oppvekst uten mange venner. Foto: All Over PressVis mer

Forsøkte å begå selvmord

Halvsøsteren avslører alt om Lily Allens vanskelige oppvekst.

SEHER.NO: Selv om hun har blitt verdenskjent for musikken sin, har ikke livet alltid vært en dans på roser for britiske Lily Allen (23).

Ifølge Hollyscoop skal artisten ha slitt med nervene etter at det ble slutt med kjæresten, og forsøkt å ta selvmord i en alder av 18 år.

Det var Lilys halvsøster, Sarah Owen (28) som fortalte Grazia Magazine om selvmordsforsøket som skal ha funnet sted etter at et kjærlighetsforhold hadde gått i vasken. Lily, som den gangen bare var 18 år, ble innlagt på rehab i fire uker etter hendelsen.

- Jeg hadde en stor gjeng med venner, mens Lily var mer en einstøing. Hun hadde ingen å snakke med om å få mensen eller bruddet med den første kjæresten. Ville det ha vært annerledes om vi var nærmere? Sikkert! forteller halvsøsteren til magasinet.
Owen mener også at hennes egen oppførsel kan ha påvirket lillesøsterens avgjørelser på den tiden.

- Forholdet mitt til Lily var anstrengt - Jeg var en gal tenåring, og det måtte ha påvirket Lily, fortsetter hun.

Også etter at karrieren tok av, har "The Fear"-sangeren opplevd vanskelige tider. 2008 ble et turbulent år for henne da hun i januar mistet sitt ufødte barn. I etterkant fortalte Allen at hun har hatt store problemer etter tapet, og at hun måtte oppsøke krisehjelp for å komme seg gjennom den vonde tiden.

- Jeg var et mørkt, mørkt sted etter at alt skjedde. Det er det vanskeligste jeg har opplevd i hele mitt liv, uttalte hun om spontanaborten til Daily Mirror i november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring oss på vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Lilys slankehemmelighet avslørt