Forsøkte å begå selvmord

Ashlee Simpsons rockerkjæreste var deprimert og tok for mange piller.

GLAD IGJEN: Men Pete Wentz innrømmer at han har slitt med tunge depresjoner.  Foto: All Over Press
GLAD IGJEN: Men Pete Wentz innrømmer at han har slitt med tunge depresjoner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ashlee Simpsons (23) kjæreste, Fall Out Boy-rocker Pete Wentz (28) avslørte nylig at han tidligere har vært så deprimert at han forsøkte å ta livet sitt, skriver Contactmusic.com.

Rockeren snakket nylig ut om den dramatiske hendelsen i et forsøk på å oppfordre unge studenter med mentale problemer til å oppsøke profesjonell hjelp.

Wentz skal ha vært sterkt preget av depresjon og angst i begynnelsen av hans musikk-karriere, og følte seg så fortapt at han ønsket å dø.

Sammen med stjerner som Mary J. Blige og Smashing Pumpkins-frontmann Billy Corgan, fronter nå Wentz Jed Foundation`s Half of Us-kampanjen, som forsøker å kutte ned på antall selvmord blant studenter i USA.

Trioen har derfor latt seg video-intervjue, der de snakker ut om sine verste opplevelser.

Videoene skal vises på MTVs studentkanal MTVU.

- Det verste øyeblikket var da vi akkurat hadde fullført innspillingen av vår første store plate, og to dager senere skulle vi til Europa. Jeg følte meg helt fortapt og ute av kontroll. På den tiden hadde jeg vært hos noen leger i Hollywood og de ga meg masse reseptbelagte piller som jeg skulle ta. Men jeg var en slags pille-cowboy, så jeg tok dem slik jeg ønsket å ta de, sier Wentz.

Heldigvis klarte musikeren å ringe manageren sin midt oppe i det hele.

- Jeg husker jeg satte meg i bilen min og hørte på Jeff Buckley, og jeg satt der og tok masse piller. Så ringte jeg manageren min, fordi da var jeg blitt helt ute av det etter alle pillene og jeg klarte nesten ikke snakke. Så han ringte moren min og hun ringte meg. Så kom hun og hentet meg og kjørte meg på sykehus, sier han.

Ifølge Wentz har han nå skjønt at det viktigste i livet er å ha det bra med seg selv, og han håper at hans historie kan hjelpe andre unge mennesker som sliter.

- Da jeg kom hjem skjønte vi at vi måtte gjøre mer enn å bare "holde hodet mitt over vann". Det handler egentlig ikke om å holde hodet over vann, det handler om å ha det bra og føle seg trygg med seg selv, avslutter han.

LES OGSÅ: - Ingen vil ha Ashlees nese

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer