Forsøker desperat å legge på seg

- Jeg har alltid ønsket å være litt større...

- JEG ER FOR TYNN: Michelle Williams trives ikke med å være så tynn, og forsøker nå å spise masse pasta og ris for å legge på seg. Foto: Stella Pictures
- JEG ER FOR TYNN: Michelle Williams trives ikke med å være så tynn, og forsøker nå å spise masse pasta og ris for å legge på seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mange kjendiser velger i bli med i «Skal vi danse», for å gå ned i vekt. Men for den tidligere «Destiny`s Child»-stjernen Michelle Williams, var dette hennes største frykt.

Sangerinnen - som nylig ble stemt ut av britiske «Skal vi danse» - er 175 centimeter høy, og veier bare 54 kilo. Dette tilsvarer en BMI på 17, noe som tyder på undervekt. Hun håpet desperat at dansekonkurransen ikke skulle føre til at hun mistet dyrebare kilo.

- På forhånd håpet jeg på å ikke miste for mye vekt. Men jeg har faktisk fått mer muskler. Nå har jeg rett å slett ikke mer vekt å avse, jeg innser at jeg er alt for tynn. Jeg har alltid ønsket å være litt større, sier Williams til Heat Magazine.

Michelle innrømmer at hun alltid har slitt med å legge på seg.

- Jeg har en høy forbrenning. Jeg veier 54 kilo, og ja, jeg er alt for tynn. Jeg har alltid vært slik. Da jeg vokste opp, var jeg alltid så tynn. Nå forsøker jeg å spise masse pasta og ris, for å klare å legge på meg, sier Williams.

Det at hun tidligere levde på en magrere diett, har ikke akkurat hjulpet stjernen med å legge på seg.

- Før hadde jeg en magrere diett, jeg spiste kun kylling og kalkun. Men jeg trenger en biff! Jeg gikk ned alt for mye på min forrige diett. Min drømmefigur er Halle Berry sin. Hun er i virkelig god form, men fremdeles er hun feminin og sexy.

I det åpenhjertige intervjuet, innrømmer Williams at hennes mest forhatte kroppsdel - er hennes bart.

- Jeg må vokse den hver uke, det var så irriterende. Jeg vurderer å fjerne barten med laser, men jeg er litt redd, sier hun.

Nå forbereder danse-stjernen seg på å reise tilbake til USA, hvor hun planlegger å spille inn et nytt soloalbum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sovnet på date