Forsikret puppene for 6 millioner kroner

- De er jo mitt viktigste levebrød akkurat nå.

<strong>FORRETNINGSTEFT:</strong> Barmfagre Holly Madisons karriere er i stor grad bygget på hennes flotte utseende og struttende attributter. Nå har hun funnet ut at det mest fornuftige er å forsikre levebrødene sine - bokstavelig talt...   Foto: Stella  Pictures
FORRETNINGSTEFT: Barmfagre Holly Madisons karriere er i stor grad bygget på hennes flotte utseende og struttende attributter. Nå har hun funnet ut at det mest fornuftige er å forsikre levebrødene sine - bokstavelig talt... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vakre Holly Madison (31), kjent fra TV-serien «Playboyjentene» og som Hugh Hefners (85) ekskjæreste, har tidligere innrømmet at hun kan takke de plastiske operasjonene sine for mye av suksessen sin.

Og nå viser hun akkurat hvor stor pris hun setter på dem - hun har nemlig forsikret sine yppige bryster for nesten seks millioner kroner. Det avslører hun overfor People.

For puppene til 31-åringen er, ikke overraskende, en av hovedattraksjonene i Las Vegas-showet hennes «Peepshow».

- Jeg har jo hørt om folk som får ulike kroppsdeler forsikret, så jeg tenkte «hvorfor ikke?». For hvis noe hadde skjedd med puppene mine, ville jeg vært slått ut i et par måneder og trolig tapt rundt én million dollar. Så jeg tenkte det var best å forsikre attributtene mine, forklarer den søte blondinen til People.

Madison opptrer helt toppløs under deler av Las Vegas-showet, noe som i hvert fall gjorde forsikringen nødvendig. Den sexy kjendisen er imidlertid i stand til å se humoren i det hele.

- Jeg synes det er litt morsomt. Men nå får de den æren de fortjener. Puppene er jo mitt viktigste levebrød akkurat nå, fortsetter hun humørfylt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser Nerdrum ut nå  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer