Forsikret håret for ti millioner

Tvillingene i Jedward er redde for sveisen i Celebrity Big Brother.

TI MILLIONER: Tvillingene har forsikret håret for omkring ti millioner kroner. Foto: All Over Press
TI MILLIONER: Tvillingene har forsikret håret for omkring ti millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De irske pop-tvillingene John og Edward Grimes (19), kjent fra duoen Jedward, vakte oppsikt da de i vår deltok i Eurovision Song Contest med sangen «Lipstick». Tvillingenes utrolige energi, men spesielt deres ekstreme hårfrisyrer, fikk virkelig publikum til å sperre opp øynene.

Og nå viser det seg at popstjernene er urolige for sitt spesielle varemerke. Jedward-tvillingene er visst så bekymret at de har valgt å forsikre håret sitt for omkring ti millioner kroner. Det skriver The Sun.

Tvillingene har tidligere blitt kåret til verdens nest mest irriterende folk av «X Factor»-dommer Simon Cowell, og deres siste stunt gjør dem vel neppe noe mer sympatiske.

19-åringene deltar for tiden i britiske «Celebrity Big Brother», og de skal være så redde for at noen skal finne på noe tull med frisyrene deres, at de altså valgte å forsikre hele toppetasjen.

- Vi tror det er bra at vi har både folk som hater og som elsker oss. Det er nok sånn når man blir kjendiser. Når man har suksess må man også regne med en del som hater deg. Men hvis folk blir kjent med oss, finner de ut at vi er snille. Ikke alle liker bananer, men det er ikke noe galt med bananer, har tvillingene tidligere uttalt til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er dette europas mest irriterende gutter?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer