Forsikret brysthåret for 34 millioner

Tom Jones vil verne om sin barske brystkasse...

DAME-MAGNET: Tom Jones har alltid vært kjent for å ha draget på damene, og liker godt å "blotte litt bryst" for sine mange kvinnelige fans.  Foto: All Over Press
DAME-MAGNET: Tom Jones har alltid vært kjent for å ha draget på damene, og liker godt å "blotte litt bryst" for sine mange kvinnelige fans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har blitt en trend i Hollywood de siste årene å verne om sine attributter, og superstjerner som Mariah Carey, America Ferrera og Jennifer Lopez er bare noen av kjendisene som nå velger å forsikre diverse kroppsdeler.

Og nå har popstjernen og dame-magneten Tom Jones (67) valgt å gjøre det samme, skriver Aftonbladet.

For popstjernen, som fikk sitt gjennombrudd allerede på 60-tallet, er ikke bare kjent for sin stemmeprakt, han er også kjent for sin flotte mørke manke.

Og nei, det er ikke det på hodet vi snakker om, men det på brystet.

Brysthår var lenge det ypperste tegn på maskulinitet hos menn, og ble raskt Jones varemerke.

Og nå har altså popstjernen bestemt seg for å verne dette varemerket, til tross for at han nå nærmer seg 70 år og mest sannsynlig vil miste deler av det etterhvert som årene går.
Jones skal ha forsikret brysthåret hos forsikringsselskapet Lloyds i London, og verdien av hans mørke hår er ikke snau akkurat.

Nærmere 34 millioner kroner mener Jones at brysthåret hans er verd.

Så her gjelder det å samle det opp igjen så fort det faller av!

LES OGSÅ: - Verdens dyreste kropp


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer