KLINTE TIL: Unni Askeland ga Mia Gundersen et bilde i 50-årsgave, i tillegg ga hun bursdagsbarnet et hett kyss midt på munnen! Foto: Tor Lindseth
KLINTE TIL: Unni Askeland ga Mia Gundersen et bilde i 50-årsgave, i tillegg ga hun bursdagsbarnet et hett kyss midt på munnen! Foto: Tor Lindseth Vis mer

Forrykende 50-årsfest!

Mia Gundersen ble overrasket med en overdådig bursdagsfest av familien og kjendisvennene.

Publisert
Sist oppdatert
Se eksklusiv video fra festen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag fylte Norges største diva Mia Gundersen (50) år. Det ble selvfølgelig feiret med en spektakulær fest, og bursdagsbarnet selv ble helt tatt på sengen.

Mia trodde festen skulle finne sted i helgen, men ektemannen Marcel Leliënhof (45) og venn og partyfikser Ronnie Ottem hadde i all hemmelighet planlagt en forrykende fest for den spreke jubilanten tirsdag kveld.

- Det har vært ukesvis med planlegging. Det har vært veldig vanskelig å holde det hemmelig, og unngå at ungene avslører noe, forteller Marcel til Seher.no.

Det hele startet med en celeber champagnefest hjemme hos Ottem. Mia trodde hun skulle på et fotooppdrag, men i stedet ventet en helaften sammen med kjendisvenner som Elisabeth Andreassen, Unni Askeland, Signy Fardal og Hanne Krogh.

Deretter ble bursdagsbarnet hentet i en rød Lamborghini og fraktet til utestedet Mona Lisa i Oslo sentrum.

- Jeg har ikke ord. Det er rett og slett helt utrolig hva de har fått i stand, sa en overveldet Mia.

50-åringen fikk flotte taler og alle hadde mange varmende ord til jubilanten. Kunstner Unni Askeland ga artisten en av kveldens flotteste gaver, et selvmalt portrett av filmlegenden Marilyn Monroe, og toppet festen da hun ga bursdagsbarnet et saftig kyss midt på munnen!

- Mia er veldig generøs, og hun har en spesiell tilstedeværelse når man er sammen med henne. Marilyn er vår felles gudinne og det var selvfølgelig det bilde Mia måtte få, sier Askeland.

Mia selv var svært rørt over de rørende talene fra familie og venner.

- Det er virkelig livets goder å høre dem si dette. Jeg sitter og troner på en topp og det er veldig godt, sier Mia.

Les mer om den forrykende bursdagen i tirsdagens Se og Hør og se alle festbildene!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:Har begynt å meditere

Se eksklusiv video fra festen her!


[obj:media:10283]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer