<strong>COMEBACK:</strong> Marte Stokstad gledet seg over å gjøre TV-comeback fredag etter ett års pause på grunn av fødsel. Her er hun sammen med med-programleder Erik Solbakken. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
COMEBACK: Marte Stokstad gledet seg over å gjøre TV-comeback fredag etter ett års pause på grunn av fødsel. Her er hun sammen med med-programleder Erik Solbakken. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Forrige gang jeg stod her, var jeg gravid

Datteren fikk også være med da Marte Stokstad gjorde TV-comeback fredag. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Marte Stokstad og Erik Solbakken nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Marte Stokstad - som i februar fødte datteren Signe (4 mnd.) - innrømmet til Seher.no at det hun gledet seg stort til å gjøre comeback som programleder på TV under VG-lista Topp 20-showet fra Oslo.

- Forrige gang jeg stod her, var jeg gravid. Showet i fjor var det siste jeg gjorde før jeg tok permisjon. Jeg føler jo at jeg har god kontroll, men husker hvor nervøs jeg var første gang jeg ledet det i 2004, sier hun.

Vesle Signe fikk også være med mamma under comebacket, men ble sendt hjem før musikken begynte å dundre ut av høyttalerne.

- Det har gått helt fint. Hun har vært med i hele dag, men har det bedre hjemme nå, sa hun med et smil til Seher.no.

Stokstad vil imidlertid ikke avsløre om hun også er aktuell for comeback i rollen som MGP-programleder neste år, etter at hennes halvsøster Anne Rimmen vikarierte for henne under fødselspermisjonen.

- Det er hemmelig inntil videre, sier hun, nå konsentrer jeg meg om det som skal skje her i kveld, sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det tok tid å komme seg over keisersnittet[obj:media:9783]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer