Fornyet løftene med brystene ute

Kjendisparet feiret på utradisjonelt vis på sin store dag.

NED PÅ KNE: Coco Austin så ikke ut som noen typisk brud da hun og ektemannen Ice-T fornyet bryllupsløftene etter ti år som mann og kone, rappreren så ingen grunn til å klage. Foto: All Over Press
NED PÅ KNE: Coco Austin så ikke ut som noen typisk brud da hun og ektemannen Ice-T fornyet bryllupsløftene etter ti år som mann og kone, rappreren så ingen grunn til å klage. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den elleville bryllupsfeiringen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Hip-hopstjernen Ice-T (54) og hans kone Coco (32) gjør for tiden suksess med sin realityserie «Ice loves Coco» på amerikansk TV.

En av grunnene til populariteten er Cocos forkjærlighet for svært avslørende antrekk, noe hun også ofte deler med sine fans på Twitter.

Derfor var det kanskje ikke så rart at fornyelsen av bryllupsløftene ikke på noen måter ble tradisjonell, da den ble arrangert i juni.

I en storslått seremoni på det eksklusive hotellet W i Los Angeles dukket Coco opp i en brudekjole som såvidt dekket brystvortene.

Gjestene fulgte imidlertid opp med det ene ekstravagante antrekket etter det andre.

Lengst av alle gikk Ice-Ts rapkollega Magic Don Juan, som kom utkledd som konge, omsvermet av en gruppe vakre kvinner.

Etter at hun ikke har gjort skjul på å ha forstørret både sine pupper og rumpe med kirurgisk hjelp, har Coco fått mange kritikere på nakken, som hevder at hun kun er en desperat kvinne som kun lever på sin berømte ektemann.

Den kritikken fnyser hun av.

- Når noen kaller meg en trofékone, så bare ler jeg. Alle koner bør være troféer, skriver hun på sin Twitter-side.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke bli gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer