Fornyet ekteskapsløftene i Disneyland

Stjerneparet stengte hele fornøyelsesparken før den eventyrlige markeringen.

EVENTYRLIG KVELD: Tirsdag markerte Mariah Carey og Nick Cannon sin 5. bryllupsdag og tvillingene Moroccan og Monroes 2-årsdag med en storslått feiring i Disneyland, Florida. Her skal paret til å fornye ekteskapsløftene.  Foto: Stella Pictures
EVENTYRLIG KVELD: Tirsdag markerte Mariah Carey og Nick Cannon sin 5. bryllupsdag og tvillingene Moroccan og Monroes 2-årsdag med en storslått feiring i Disneyland, Florida. Her skal paret til å fornye ekteskapsløftene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra «eventyrbryllupet» nederst i saken!

SEOGHØR.NO: En meget magisk dag!

Mariah Carey (43) og Nick Cannon (32) markerte tirsdag sin femte bryllupsdag med en Askepott-inspirert seremoni i Disneyland i Florida, der de fornyet ekteskapsløftene sine. Det melder Entertainment Tonight

Stjerneparet hadde fått stengt av hele fornøyelsesparken til den eventyrlige feiringen. Før den romantiske seremonien ble det holdt bursdagsselskap med prins- og prinsessetema for tvillingene Moroccan og Monroe - som ble født på parets bryllupsdag for to år siden.

Sangdivaen ble kledd i en prinsesse-inspirert brudekjole i Disneylands «The Dream Suite». Der ble hun og datteren Monroe hentet av en krystallvogn trukket av hester - som tatt rett fra Disney-versjonen av eventyret om Askepott.

Vel fremme ved attraksjonen som forestiller slottet til Tornerose ventet Cannon og deres sønn Moroccan, begge kledd i prinsekostymer. Hele familien gikk der ned midtgangen sammen, og de sjarmerende tvillingene satt på første rad mens foreldrene fornyet ekteskapsløftene.

Rett etter seremonien ble det sendt opp en mengde fyrverkeri som en spesiell overraskelse til Mariah Carey. Sangstjernen delte flere bilder og videosnutter fra den spektakulære kvelden på Twitter-kontoen sin. Noen av disse kan du se nederst i saken.

Deretter ble de omtrent 250 gjestene eskortert til bryllupsmottakelsen i «Fantasyland», der Cannon selv var DJ. Lokalet var pyntet med 15.000 blomster importert fra Sør-Afrika, Nederland og Frankrike, samt 10.000 krystaller. Etter festen ble ekteparet kjørt tilbake til drømmesuiten i krystallvognen, skriver Entertainment Tonight.

Mariah Carey og Nick Cannon har gjort det til en tradisjon å fornye ekteskapsløftene sine hver eneste bryllupsdag. I fjor markerte de dagen i Eiffeltårnet i Paris. Mon tro hva de finner på neste år...

LES OGSÅ: Nå blir de samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer