Fornyet ekteskapsløftene den 11/11

Men Hollywood-paret Rebecca Romijn og Jerry O'Connell nøyde seg ikke med dét.

PERFEKT SYMMETRI: Skuespiller-ekteparet Rebecca Romijn og Jerry O'Connell mener at de utgjør en fullkommen symmetri sammen med tvillingdøtrene Dolly og Charlie. Derfor valgte de å fornye ekteskapsløftene sine på den spesielle datoen 11. november 2011 Foto: All Over Press
PERFEKT SYMMETRI: Skuespiller-ekteparet Rebecca Romijn og Jerry O'Connell mener at de utgjør en fullkommen symmetri sammen med tvillingdøtrene Dolly og Charlie. Derfor valgte de å fornye ekteskapsløftene sine på den spesielle datoen 11. november 2011 Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerparet Rebecca Romijn (39) og Jerry O'Connell (37) utnyttet virkelig «merkedagen» 11. november 2011 til det fulle.

Det flotte ekteparet, som har vært gift siden juli 2007, valgte nemlig å fornye ekteskapsløftene sine fredag den 11/11 - 2011. Og O'Connell, blant annet kjent fra TV-serien «Las Vegas», forklarer hvorfor til bladet People.

- Hver gang en av oss tilfeldigvis ser at klokka er 11 minutter over 11 på mobilen, så sender vi en SMS til hverandre. De tallene er spesielle for oss fordi vi har symmetri i familien: Det er to av oss, Rebecca og meg, og to av barna våre.

Dermed bestemte paret seg for at fredag denne uken var en dag verdt å feire. Og når de først skulle fornye ekteskapsløftene på en symmetrisk dato, gjorde de det til gangs...

- For noen dager siden foreslo jeg til Rebecca at vi burde fornye løftene våre når klokken var 11 minutter og 11 sekunder over 11, den 11/11. Og da sa hun «vi burde gjøre det der 11th Street og 11th Avenue møtes», forteller O'Connell videre.

O'Connell og Romijn befinner seg nemlig i New York sammen med tvillingdøtrene Dolly og Charlie, siden O'Connell spiller i stykket «Seminar» på Broadway for tiden. Så fredag formiddag dro paret ned til Hudson-elven for en svært privat - og symmetrisk - seremoni.
 
- Det var ikke noe fancy, med det føltes intimt og var overraskende følelsesladet. Og veldig behagelig, sier Romijn,
kjent fra «Ugly Betty» og «X-Men»-filmene, om markeringen til UsMagazine.

Paret var iført kordfløyel, slik at de vertikale stripene i stoffet skulle matche 11-tallene. O'Connell gav dessuten sin vakre kone en kyssemunn-formet selskapsveske fra Lulu Guinness besatt med Swarovski-krystaller.

- Jeg trodde ikke det skulle bli så rørende, men det var det... Jeg tror jeg var mer rørt enn kona mi, innrømmer 37-åringen overfor People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Samboeren må være hjemme med barna