Fornyer ekteskapsløftene

Men kjenner ikke sine egne gjester..

FOREVER FRIENDS: Det er usikkert hvem som stiller fra Spice Girls-gjengen. Det er iallefall sikkert at Posh Spice ikke kommer. Foto: Stella Pictures
FOREVER FRIENDS: Det er usikkert hvem som stiller fra Spice Girls-gjengen. Det er iallefall sikkert at Posh Spice ikke kommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Melanie "Scary Spice" Brown (33) flyr inn både familie og venner når hun skal fornye løftene til filmprodusent Stephen Belafonte, som hun giftet seg med i Las Vegas i fjor.

Tidligere Spice Girl-kollegal Victoria "Posh Spice" Beckham (34) har imidlertid avfeid invitasjonen hun fikk til den ekstravagante seremonien, og hun er ikke den eneste...

Festen er lagt til Hurghada i Egypt, og ifølge Londonnet skal hver invitasjon være på 20 sider, designet som et egyptisk pass.

Inni står det:

- Gjestene er invitert til en fantastisk morsom skattejakt som Mel fant på selv. Paret fornyer ekteskapsløftene under dag to. Dagen etter bryllupet, har Mel og Stephen arrangert tur på en luksuriøs dykkerbåt i Røde havet.

Mel B skal sies å ha fått 200.000 pund, omlag 2,1 millioner norske kroner, fra OK! Magazine for de eksklusive rettighetene til seremonien.

Disse avtalene handler mye om å få sine kjente venner med på bildene, og hun skal derfor ha invitert kjendiser hun knapt kjenner for å stille i bedre lys.

Til tross for at Mel B og Victoria begge bor i Los Angeles, ser de hverandre sjelden og er ikke spesielt nære.

Mel B skal også ha invitert Girls Aloud-sangerinne Sarah Harding (26), tidligere S Club 7-stjerne Rachel Stevens (30), og skuespiller og hallodame Denise Van Outen (34) - ingen hadde anledning til å delta.

Det er heller ikke kjent hvorvidt de andre Spice Girls-jentene, Geri "Ginger" Halliwell (36), Emma "Baby" Bunton (32), og gravide Melanie "Sporty" Chisholm (34), vil være tid stede.

Mel B har selv uttalt at jentene har lite kontakt, men har likevel valgt å invitere dem.  

I fjor samlet imidlertid jentegjengen all den girl power de hadde og dro på en tre måneders turne med sitt gamle band.

I ettertid uttalte "Posh" at hun ikke følte seg komfortabel med turneen og at hun føler livet har gått videre siden den gang.

- Jeg var svært nervøs for å gå tilbake til Spice Girls. Grunnen til at jeg bestemte meg for å være med på turneen var for å vise barna mine at mammaen deres en gang var en popstjerne. 

- Jeg er ikke i musikkindustrien lenger. Jeg befinner meg i moteindustrien. Det var den siste muligheten til å se Spice Girls samlet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Posh hjelper Mel C med bryllupetVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer