Fornyer bryllupsløftene etter ett år

Kate Moss nøyer seg ikke med en liten feiring når hun skal minnes sin store dag.

FORELSKET: Slik så det ut da supermodellen Kate Moss giftet seg med rockeren Jamie Hince i juli. Foto: All Over Press
FORELSKET: Slik så det ut da supermodellen Kate Moss giftet seg med rockeren Jamie Hince i juli. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Til tross for en svært pinlig forlovertale i bryllupet, har ikke supermodellen Kate Moss (38) angret på at hun giftet seg med The Kills-rockeren Jamie Hince (43) i juli.

Så fornøyd er faktisk ekteparet med hverandre, at de til sommeren planlegger en stor feiring av sin ett-års bryllupsdag.

Ifølge The Sun skal Kate Moss være opptatt av å vise folk at hun ikke har roet ned på partylivet, selv om hun nå er en gift kvinne.

Til sommeren skal hun derfor reise flere uker rundt sammen med sin ektemann på The Kills' turné, før de to skal på privat ferie til Sri Lanka.

Til slutt planlegger ekteparet å feire sin første bryllupsdag med en stor fest for venner og kjente på øya Isle of Wight.

Feiringen skal være lagt til samme dato som den årlige Isle of Wight-festivalen, hvor blant annet Bruce Springsteen, Pearl Jam og Noel Gallagher skal spille.

Kanskje kommer «The Boss» også innom Kate og Jamies bryllupsdags-fest?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun var fortvilet over forlovertalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer