Fornøyd med terningkast 1

Emil Solli-Tangen og Gromth liker anmeldernes knusende kritikk.

Publisert
Sist oppdatert
Se intervjuer med deltakerne etter den første delfinalen i videoen ovenfor!

SEOGHØR.NO: Mange av forhåndsfavorittene måtte gå skuffet hjem etter delfinalen i Melodi Grand Prix i Steinkjer lørdag kveld. Mange, inkludert black metal-bandet selv, ble svært overrasket da de vant delfinalen.

-  Da jeg stod der og hørte på stillheten før navnene ble ropt opp var jeg sikker på at noen andre skulle gå videre. Det at Gromth gikk videre og stakk av med alt er helt fantastisk.

- Jeg hadde aldri trodd det, men da det først skjedde var det helt fantastisk! Finalen kommer til å bli kjempegøy. Jeg gleder meg veldig masse, sier Solli-Tangen til Seoghør.no rett etter seieren.  

På forhånd hadde sangen «Alone» - en blanding av opera og heavy metal, blitt dømt nord og ned av kritikerne, og låten fikk terningkast én i både VG og Dagbladet. Den knusende kritikken tar bandet helt med ro, ja faktisk er de glade for tilbakemeldingen. 

- Én er helt topp! Det er mye bedre enn tre eller fire. De syns det var helt jævlig. Ja, det er jævlig, men det er også fint. Vi har blandingen.  

Nå gleder bandet seg til å spille for et fullsatt Oslo Spektrum under finalen 9. februar.

- Det blir bare gøy!

Datarock og Vidar Busk får også opptre under finalen i Oslo Spektrum etter de gikk videre fra den første delfinalen i Steinkjer.LES OGSÅ: - Nå blir det en liten fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer