Fornøyd med Kirsten

Blondie-stjerne Deborah Harry er glad for at Kirsten Dunst skal spille henne i ny film.

STILIKON: Debby Harry ble et stil-ikon som vokalist i Blondie. Og selv om hun nå er 62 år gammel liker hun å følge moten, her med Ray-Bans supertrendy Wayfarer-solbriller. Foto: Daniela D'Amato/ WENN
STILIKON: Debby Harry ble et stil-ikon som vokalist i Blondie. Og selv om hun nå er 62 år gammel liker hun å følge moten, her med Ray-Bans supertrendy Wayfarer-solbriller. Foto: Daniela D'Amato/ WENN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at Blondie-vokalist Deborah Harry (62) er svært misfornøyd med at "Spiderman"-stjerne Kirsten Dunst (24) skal spille henne i en film om det legendariske punk-rock bandet  Blondie, skriver Spinner.com.


Dunst, som nylig dumpet kjæresten Johnny Borrell, mottok mye kritikk fra Blondie-fans da det først ble kjent at det var hun som skulle spille Harry i Michael Gondry filmen.


Skuespillerinnen stod den gang i mot presset ved å uttale seg offentlig om at det var Harry selv som hadde valgt henne til rollen, og at fansen derfor burde "ta det opp med henne".


I senere tid har det imidlertid blitt spredt flere rykter om at Harry skal være alt annet enn fornøyd med Dunst.


Dette viser seg altså å ikke være sant.


Punk-ikonet og Mac-talskvinnen har nylig gått ut mot ryktene og sagt at Dunst har hennes personlige velsignelse når det gjelder filmen.


- Kirsten er en virkelig søt person. Jeg har møtt henne et par ganger, og vært sammen med henne sånn sosialt. Hun er en skikkelig søtnos. Kirsten klarer sikkert å gjøre langt mer enn det hun så langt har blitt spurt om, og det å gjøre noe som kanskje er litt annerledes hadde nok vært supert for henne, sier den aldrende punkdronningen.


LES OGSÅ: - Blir sexy med sausefostre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer