KASTET KLÆRNE: Lene Nystrøm poserer naken for danske S Magazine, og er svært fornøyd med resultatet.  Foto: Stella Pictures
KASTET KLÆRNE: Lene Nystrøm poserer naken for danske S Magazine, og er svært fornøyd med resultatet. Foto: Stella PicturesVis mer

Fornøyd med egne nakenbilder

- Hun har aldri vært i bedre form, sier Lene Nystrøms manager om hvorfor artisten stilte naken for dansk magasin.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble det kjent at Aqua-vokalist Lene Nystrøm (38) har posert naken for danske S Magazine. Den flotte artisten poserer splitter naken. Et bilde viser henne liggende på magen på et bord, et annet naken forfra i en nettingdrakt. Nystrøm selv er svært fornøyd med bildene.

- Hun håper folk liker det de ser, sier Nystrøms manager Ole Jonsbråten til VG.

Tobarnsmoren har selv vært med å bestemme hvordan bildene skulle se ut.

- Hun har det svært godt med seg selv, trener regelmessig og føler vel at hun aldri har vært i bedre form og ser ikke noe galt i å formidle dette i en slik fotoserie forbundet med fashion, kunst, profesjonelle aktørene, samt på forespørsel fra et så spennende og anerkjent magasin, forsetter Jonsbråten.

Nystrøm har også tidligere stilt opp naken for Elles septembernummer.

Tønsbergjenta ble i februar kåret til Danmarks deiligste kvinne.


38-åringen er for tiden på ferie i Norge med ektemannen Søren Rasted og parets to barn India (8) og Billy (6).

Da Seoghør.no møtte Lene på Elle-festen i juni fortalte hun at hun gledet seg til å spille videre med Aqua.

- For tiden holder jeg på å spille med Aqua, vi har akkurat turnert i Australia, så er det Skandinavia nå, og Canada og Nord-Amerika til høsten. Så det er det jeg holder på med. Og innimellom det er jeg fulltidsmor, det er mitt hovedprosjekt, sier hun til Seoghør.no.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde alt imot meg