FORNØYD: Jennifer er nysingel igjen etter bruddet med John Mayer, men ser ikke ut til å deppe. Her fra Toronto filmfestival hvor hun blant annet møtte eksmannen Brad Pitt.  Foto: All Over Press
FORNØYD: Jennifer er nysingel igjen etter bruddet med John Mayer, men ser ikke ut til å deppe. Her fra Toronto filmfestival hvor hun blant annet møtte eksmannen Brad Pitt. Foto: All Over PressVis mer

- Fornøyd med det Gud ga meg

Jennifer Aniston nekter å fikse på kroppen.

SEHER.NO: Jennifer Aniston er venn med seg selv og sitt eget utseende, og sier i motsetning til mange andre Hollywood-kvinner klart og tydelig nei til plastiske operasjoner.

"Venner for livet"-stjernen blir 40 år neste år, men insisterer på at hun vil legge seg under kniven kun av medisinske grunner.

- En gang fikk jeg rettet opp en skeiv skillevegg i nesa. Etter det har jeg kunnet puste mye friere, og sover som et barn om natta. Resten av kroppen min er urørt. Den er helt naturlig. Og slik skal det fortsette å være. Jeg er svært fornøyd med det Gud ga meg, sier Jennifer ifølge nettstedet Femalefirst.

Den veldreide skuespilleren avslører i samme slengen at hun holder seg i form med praktisere yoga jevnlig.

- Jeg gjør hva jeg kan for å holde meg i form, både fysisk og psykisk. Jeg får mye energi og styrke fra yoga, new age og kosmiske energier. Jeg tror på karma - slik du behandler din neste, slik blir du til syvende og sist behandlet selv.

Forrige uke ble det kjent at forholdet mellom Jennifer Aniston og den yngre musikeren John Mayer hadde tatt slutt.

John Mayer hevdet at det var han som valgte å gå ut av forholdet, men kilder nær Jennifer påstår det motsatte.

- Jennifer kommer aldri til å baksnakke noen, men det var hun som brøt forholdet. Johns barnslige oppførsel viser bare hvor riktig det var av henne å gjøre det slutt. Jennifer var lei av å betale for alt. Hun sa aldri noe om det, men det var tydelig at det irriterte henne.

LES OGSÅ: Anistons nye flamme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.