IKKE VIP LENGER: Madonnas VIP-status i Malawi ble inndratt i løpet av besøket. Her er Madonna avbildet fra et tidligere besøk i landet hun adoperte sønnen David Banda fra. Foto: All Over Press
IKKE VIP LENGER: Madonnas VIP-status i Malawi ble inndratt i løpet av besøket. Her er Madonna avbildet fra et tidligere besøk i landet hun adoperte sønnen David Banda fra. Foto: All Over PressVis mer

Fornærmet presidenten - mistet VIP-status

Madonnas oppførsel i Malawi gjorde landets statsoverhode rasende.

SEOGHØR.NO: Da Madonna (54) forrige mandag ankom Malawi, gjorde hun det som en VIP. Da hun reiste hjem lørdag, var hun ikke det lenger.

Nettstedet Gawker melder om at Malawis president, Joyce Banda, skal ha blitt rasende på superstjernen, som var i landet for å besøke noen av veldedighetsprosjektene sine.

Grunnen var at Madonna skrev en merkelig håndskrevet lapp til presidenten under besøket.

På lappen hilste Madonna på presidenten med «Kjære Joyce» uten presidentens tittel. I tillegg skrev hun «at det hadde vært hyggelig å treffe deg, hvis du har tid».

Madonnas uformelle tone skal ikke ha imponert presidenten, som langet ut i pressen etter stjernens besøk.

- Hun kom uanmeldt, reiste til landsbyer og fikk fattige mennesker til å danse for henne, skal presidenten ha sagt ifølge nettstedet.

Da stjernen skulle reise hjem, fikk hun nøyaktig den samme behandlingen som alle andre på flyplassen.

Det betydde at Madonna ikke fikk snike forbi noen køer, og måtte oppholde seg sammen med de andre passasjerene som skulle fly rutefly.

LES OGSÅ: Dater Homeland-stjerne