Carl Aksel Jansen:

Fornærmet i retten: - Jeg var redd

Carl Aksel Jansen innledet et forhold til en realityprofil som han svindlet. Hun forklarer seg i retten.

I RETTEN: Carl Aksel Jansen er denne uka i Oslo tingrett. Foto: Morten Eik/Se og Hør
I RETTEN: Carl Aksel Jansen er denne uka i Oslo tingrett. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken begynte rettssaken mot tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Carl Aksel Jansen (25).

Han er tiltalt for en rekke forhold vedrørende grovt bedrageri, hvitvasking og ruskjøring. Han erkjenner helt eller delvis alle forholdene i tiltalen.

Årsaken til at et fåtall av forholdene delvis er erkjent straffskyld skyldes beløpet på bedrageriene, ikke hvorvidt de faktisk har skjedd, noe han erkjenner.

En av de fornærmede i saken er en kvinne, også tidligere reality-deltaker, som Jansen forklarte tirsdag at han hadde innledet et forhold til. Kvinnen er en av seks fornærmede i saken.

- Utspekulert som jeg var, tenkte jeg at hun var en god kandidat til å svindle. Jeg oppførte meg helt jævlig. Jeg har lurt henne trill rundt, manipulert henne og spilt på følelsene hennes. Jeg flyttet til og med inn til henne da vi begynte med låneopptakene. Jeg tok henne med ut på en middag og introduserte at jeg trengte hjelp med å ta opp lån på en bil. Det ville hun hjelpe meg med, og jeg fikk all informasjonen hennes, forklarte Jansen i retten tirsdag.

Kvinnen stilte torsdag som vitne i rettssaken. Sju av forholdene omhandler henne. Jansen erkjenner skyld i alle disse. Til sammen skal Jansen og en av de to andre tiltalte ha tatt opp lån på henne på til sammen 1,1 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer