- Formen er veldig bra!

Live Nelvik avslører til Se og Hør at svangerskapet har gått som smurt så langt.

TRE BLIR TIL FIRE: Programleder Live Nelvik og ektemannen har datteren Liv sammen fra før, og nå venter de enda en liten en. Foto: Se og Hør
TRE BLIR TIL FIRE: Programleder Live Nelvik og ektemannen har datteren Liv sammen fra før, og nå venter de enda en liten en. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
AVSLØRTE GRAVIDITETEN: Nelvik kom med avsløringen direkte på P3morgen mandag. Nå kan hun og ektemannen Tore Sagen (avbildet i 2012) glede seg til å bli tobarnsforeldre.
AVSLØRTE GRAVIDITETEN: Nelvik kom med avsløringen direkte på P3morgen mandag. Nå kan hun og ektemannen Tore Sagen (avbildet i 2012) glede seg til å bli tobarnsforeldre. Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag morgen ble det kjent at programleder Live Nelvik (32) og ektemannen Tore Sagen (34) venter sitt andre barn sammen.

Det var Nelvik selv som bekreftet nyheten, med hjelp av kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (66), da hun besøkte P3morgen.

Da Seoghør.no snakket med den vordende tobarnsmoren på premierefesten for NRK-programmet «Dama til» samme kveld, kunne hun avsløre at svangerskapet har gått som smurt så langt.

- Formen er veldig bra, jeg er meg selv!, strålte 32-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

Nelvik og Sagen har datteren Liv (3) fra før, og kan nå glede seg til å bli foreldre enda en gang.

- Det er overraskende hyggelig å være sammen med barn. Jeg koser meg veldig, og ammer og ser på mange dårlige realityserier, sa Nelvik til Seoghør.no etter at hun ble mamma for første gang.

«Dama til» har premiere mandag kveld klokken 21.30 på NRK1.

LES OGSÅ: Ble deprimert etter ryggoperasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer