Lewis Hamilton:

Formel 1-stjernens trøblete kjærlighetsliv

Lewis Hamilton kjører fra de fleste på Formel 1-banen. Når det gjelder kjærlighetslivet er det imidlertid flere fartsdumper i veien.

LEWIS HAMILTON: Som en av de mest profilerte Formel 1-kjørerne skaper Lewis Hamilton stadig overskrifter både på og utenfor banen. Foto: Emilio Morenatti / POOL / AFP / NTB
LEWIS HAMILTON: Som en av de mest profilerte Formel 1-kjørerne skaper Lewis Hamilton stadig overskrifter både på og utenfor banen. Foto: Emilio Morenatti / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Selv om det utad kan se ut til at det bare er å presse «klampen i bånn», gi alt og komme først i mål, ligger det langt mer bak suksess som Formel 1-fører. Det har ivrige fans fått se i Netflix-serien «Formula 1: Drive to Survive».

Førere, managere og teameiere lever hektiske liv både på og utenfor banen, og sporten blir naturligvis en stor del, om ikke den største, av livet deres.

Det har blant andre 36 år gamle Lewis Hamilton fått erfare. Ifølge Racefans ligger alt til rette for at en deilig lønn på elleville 30 millioner dollar vil rulle inn på kontoen i løpet av årets sesong.

Det tilsvarer godt over 248 millioner norske kroner.

Hamilton kan altså le hele veien til banken som fører for Mercedes i år - 14 år etter at han debuterte som kjører for McLaren under Australias Grand Prix.

Hamilton ble født i Stevenage, Hertfordshire, England, og allerede som 13-åring skrev han kontrakt med McLaren og Mercedes-Benz' utviklingsprogram for unge førere.

Den gang ble han den yngste noensinne til å kapre en kontrakt med et Formel 1-team - og man kan vel med trygghet si at resten er historie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer