Christina Haack:

Forlovet tre måneder etter skilsmissen

- Denne jenta klarer seg ikke uten en mann.

PLANLEGGER BRYLLUP: Joshua Hall har fridd og fått ja av Christina Haack. Foto: Christina Haack/Instagram
PLANLEGGER BRYLLUP: Joshua Hall har fridd og fått ja av Christina Haack. Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kom nyheten om at realitystjernen Christina Haack (38), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», og programleder Ant Anstead (42) skulle skilles etter kun to år som ektepar.

I slutten av juni ble skilsmissen ferdigstilt, og nå tre måneder senere, avslører Haack at hun skal gifte seg igjen, melder People.

«Wow... en ring?»

På Instagram deler 38-åringen et innlegg med tre bilder hvor hun og kjæresten, eiendomsmegleren Joshua Hall, nyter en middag i solnedgangen mens de ferierer i Los Cabos i Mexico. På siste bilde kommer også en diger ring til syne på hånden hennes.

Innleggets tekst består kun av fire emojis. Et hjerte, en sikkerhetslås, en nøkkel og en diamantring. I bioen sin har hun også skrevet at hun er forlovet med Hall.

Fra 2009 til 2018 var 38-åringen også gift med tv-personligheten Tarek El Moussa (40). Dette blir altså realitystjernens tredje ekteskap.

Gratulasjoner og advarsler har ikke latt vente på seg i kommentarfeltet under innlegget om forlovelsen.

«Alle gode ting er tre. Gratulerer», deler en bruker.

«Vær forlovet i ett år og vær sikker på at han er den riktige for mange år fremover. Selv har jeg vært gift i 40 år», skriver en annen.

«Vakkert, men vær så snill og ro deg ned litt».

«Wtf? Har du forlovet deg igjen?»undres det.

«Du ser lykkelig ut. Det kler deg», skryter en fan.

«Wow... en ring? Ro deg ned og date gjennom alle fire sesongene først».

«Shit, allerede?! Denne jenta klarer seg ikke uten en mann. Hun må trappe ned tempoet og bli kjent med disse mennene før hun gifter seg med dem», mener enda en.

Foto: Christina Haack/Instagram
Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer
Foto: Christina Haack/Instagram
Foto: Christina Haack/Instagram Vis mer

Svindyr ring

Nyforlovede Haacks , som har barna Taylor (10), Brayden (6) og Hudson (2) fra sine to tidligere ekteskap, ser ut til å storkose seg i eksotiske omgivelser sammen med sin kommende ektemann.

På Instagrams historiefunksjon har hun både delt et bilde fra en romantisk aften på hotellet med Hall og et av forlovelsesringen, som skal ha kostet den nette sum av 1,7 millioner kroner, ifølge E! News.

- Han visste nøyaktig hva hun ønsket seg, forteller Benny Hayoun, eieren av gullsmedbutikken Benny and the Gems, hvor Hall kjøpte ringen, skriver nettstedet.

Eiendomsmegleren håndplukket selv diamantringen som tok fem dager å designe.

- Han var selvsikker og ønsket den beste ringen han kunne få tak i. Han ville ha den perfekte diamanten til henne.

Haacks siste eksmann, Anstead, har også gått videre etter skilsmissen. I juni ble det kjent at han hadde funnet lykken med den ti år eldre «Bridget Jones»-skuespilleren Renée Zellweger (52).

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmisse-papirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ den gang.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 22.10.2014 - LEVER ANNERLEDES: Mandag viste Renee Zellweger seg på den røde løperen under «Elle»-fest, og stjerna har i ettertid fått mye oppmerksomhet for sitt endrede utseende. Nå forklarer hun hvorfor hun ser annerledes ut. Video: AP Vis mer

Holdt forholdet hemmelig

Zellweger og Anstead traff hverandre da de jobbet sammen på settet til hans nye Discovery+ serie «Celebrity IOU: Joyride» og søt musikk skal ha oppstått.

I starten holdt duoen romansen skjult, men etter å ha blitt avbildet sammen ved flere anledninger den siste tiden, innrømmet Anstead tidligere denne måneden at forholdet ikke er helt nytt.

- Alle vet at Renée og jeg har kommet tett innpå hverandre. Vi holdt det hemmelig en stund, men dessverre ble det tatt noen bilder av oss som ble publisert, fortalte han da på E! News' «Daily Pop», ifølge People.

Videre sa tv-profilen at det var «en ekte glede» å jobbe med den Oscar-vinnende skuespilleren på showet hans «Celebrity IOU: Joyride».

Nå gjør derimot ikke turtelduene noe for å skjule følelsene sine lenger. Sist uke delte nemlig Anstead dette søte bildet av seg selv og Zellweger på sin Instagram-profil.

I tillegg har de flere ganger blitt avbildet sammen i kjærlige situasjoner av amerikanske medier.

LES OGSÅ: Thomas Hayes avslører hemmelig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer