Lamar Odom:

Forlovet tre måneder etter at de bekreftet forholdet

Alle skal ikke være like begeistret over forlovelsen.

FORLOVET: Lamar Odom gikk ned på kne til sin utkårede Sabrina Parr og fikk ja. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Lamar Odom gikk ned på kne til sin utkårede Sabrina Parr og fikk ja. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre måneder siden kunne Khloé Kardashians (35) eksmann, Lamar Odom (40), dele den glade nyheten om at han hadde funnet lykken igjen etter bruddet med realitystjernen.

Lamars utkårede er den personlige treneren og livsstilsveilederen Sabrina Parr (32), og selv om de to bare har vært et par siden august, ser det nå ut til at de har bestemt seg for å dele resten av livet sammen.

Mandag kunne nemlig Lamar dele den glade nyheten om at han har fridd til Sabrina - og hun svarte ja!

Vis mer

Forlovet

- La meg få introdusere min nye forlovede. Snart mrs. Parr-Odom, skriver han til et Instagram-bilde hvor man tydelig ser en stor forlovelsesring på Sabrinas ringfinger.

- Hun er den rette, fortsetter han.

Også 32-åringen har delt den glade nyheten med følgerne sine, og det er ikke tvil om at hun er fornøyd med den store diamanten hun har fått av den tidligere basketballstjernen:

- Jeg sa JA!!, skriver hun, etterfulgt av blant annet emneknaggen «Lamar og Sabrina».

Hun har delt flere små snutter og bilder av den skinnende ringen, og i begge kommentarfelt renner det inn med gratulasjoner til de to turtelduene. Men forlovelsen mellom dem ser imidlertid ut til å ikke falle i særlig god jord hos absolutt alle.

Slakter farens gladnyhet

Lamars sønn, Lamar jr (17), som han har med eksen Liza Morales (40), kommenterte nemlig farens innlegg på Instagram, og han var tydelig opprørt over forlovelsesnyheten, ifølge Hollywood Life.

- Ikke en eneste melding eller telefonsamtale for å sjekke hvordan folk som har kjent denne karen hele livet reagerer, skriver 17-åringen, og legger til at faren ikke har kjent forloveden i mer enn noen måneder.

IKKE IMPONERT: Lamars sønn, Lamar jr, er tilsynelatende ikke fornøyd med farens nye forlovelse. Her var 40-åringen sammen med Lamar jr og datteren Destiny i 2017. Foto: NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Lamars sønn, Lamar jr, er tilsynelatende ikke fornøyd med farens nye forlovelse. Her var 40-åringen sammen med Lamar jr og datteren Destiny i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Familie og venner godkjenner henne ikke, fortsetter han.

Videre skriver Lamar jr at det er en skam at familien til basketballstjernen måtte finne ut om forlovelsen i sosiale medier.

- Men sånn har det alltid vært når man er sønnen til en Odom.

Sønnens kommentar har senere blitt slettet.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Hun er svart

Som kjent har Lamar tidligere vært gift med Khloé Kardashian, som han giftet seg med bare en måned etter at de først møttes i 2009. Duoen gikk hver til sitt etter fire års ekteskap, men skilsmissen var først ferdig i 2016.

På spørsmål om hva som er annerledes med Sabrina enn tidligere forhold han har vært i, har Lamar tidligere uttalt følgende: «sannheten er at hun er svart».

Sabrina, på sin side, fikk under samme intervju med «Dish Nation» spørsmål om hvorfor hun bestemte seg for å gå inn i et forhold med basketballstjernen. Dette med tanke på hans tidligere skandaler som hyppig er blitt omtalt i mediene.

- Noen ganger tror jeg at smerte tiltrekker kvinner. All den smerten jeg har vært gjennom, uttalte Lamar før hans utkårede rakk å svare for seg.

- Det er ikke min historie. Jeg ble ikke tiltrukket av all smerten og dramaet. Du må møte folk der de er. Han var aldri i en posisjon til å være noens ektemann, hvis du skjønner? Han var syk, han trengte å leges og sørge. Han har opplevd mange tap, og han fikk aldri tid til å gå gjennom det, la Sabrina til.

Da paret først gjorde forholdet sitt offentlig kjent, skrev Lamar på Instagram at «det vi har er mye mer enn hva andre kan se». Den tidligere basketballstjernen delte også et bilde hvor han ærlig fortalte at han ikke visste om han noen gang ville føle noe på denne måten igjen - men nå ser det altså ut til at han gjør det med Sabrina.

- Elsker deg, dronning, skrev han videre.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Hintet om bruddet bare dager før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer