Kaia Huuse:

Forlovet tre år etter bruddet

Jan Eggums ekskjæreste, Kaia Huuse, planlegger giftemål med sin svenske musikerkjæreste.

SKAL GIFTE SEG: Kaia Huuse (43) har forlovet seg med kjæresten, produsent, duettpartner og musiker Johan Persson (46). Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
SKAL GIFTE SEG: Kaia Huuse (43) har forlovet seg med kjæresten, produsent, duettpartner og musiker Johan Persson (46). Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Musiker og sanger Kaia Huuse (43) har forlovet seg med kjæresten, den svenske produsenten og musikeren Johan Persson (46). Det bekrefter Huuse overfor Seoghør.no.

- Det kjennes utrolig bra, og jeg er veldig lykkelig. Akkurat nå føler jeg meg som den heldigste av alle, forteller hun.

43-åringen, som var kjæreste med visesangeren Jan Eggum (65) fra 1998 til 2014, opplyser at paret foreløpig ikke har satt noen bryllupsdato.

Beholdt leiligheten

Huuse fant kjærligheten med multimusikeren Johan Persson høsten 2014, kort tid etter bruddet med Eggum. Duoen traff hverandre gjennom felles musikervenner i Stockholm, der Kaia har tilbrakt mye tid de siste årene.

Persson har i en årrekke blant annet turnert, og spilt inn plater, med visepopyndlingen Lars Winnerbäck (41) - også kjent som kjæresten til skuespiller Agnes Kittelsen (37). Persson spiller både gitar, munnspill, trekkspill og tangentinstrumenter - i tillegg til å kore.

Da Huuse og Eggum gikk hvert til sitt, valgte de å beholde leiligheten på Frogner i Oslo slik at deres felles barn, Bastian (11) og Hennika (7) skulle slippe å flytte frem og tilbake. I stedet er det foreldrene som må flytte ut og inn.

I et intervju med Dagbladet i november fortalte Huuse at hun fremdeles har nær kontakt med eksen og at de samarbeider godt med barna.

INGEN DRAMATIKK: Jan Eggum og Kaia Huuse gikk hvert til sitt i 2014, men har beholdt et nært vennskap. Foto: Tore Skaar
INGEN DRAMATIKK: Jan Eggum og Kaia Huuse gikk hvert til sitt i 2014, men har beholdt et nært vennskap. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Føltes ikke riktig lenger

- Når jeg tenker på Jan, så tenker jeg at han er mannen i mitt liv. Han er far til mine barn. Men livet blir ikke alltid slik man kanskje håper på eller tror, sa hun til avisen.

Forrige gang det tidligere paret viste seg sammen offentlig før bruddet var på Petter Stordalens 16. mai fest i 2014, da Kaia Huuse kom i russedress.

Året etterpå fortalte Kaia til Se og Hør om årsaken til hvorfor hun og Jan Eggum valgte å gå hver sin vei.

- Vi hadde det fint med en stor og god storfamilie og venner rundt oss. Men det kom til et punkt der det ikke føltes riktig lenger, fortalte Kaia åpenhjertig.

Bruddet annonserte de selv via en pressemelding:

«Vi ønsker å fortelle at vi ikke lengre er kjærester. Vi er fortsatt gode venner og vil treffes hver uke både på jobb og privat», skrev paret.

LES OGSÅ: Åpen om alkoholproblemer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer