FRISTER LYKKEN: Robert F. Kennedy Jr. har lagt to brutte ekteskap og flere familiedødsfall bak seg, og ser frem til å gifte seg med skuespiller Cheryl Hines. Paret, som har datet i to år, er begge engasjert i ulike veldedige formål. Her på «An Evening Of Environmental Excellence»  i Beverly Hills i mars.  Foto: FameFlynet
FRISTER LYKKEN: Robert F. Kennedy Jr. har lagt to brutte ekteskap og flere familiedødsfall bak seg, og ser frem til å gifte seg med skuespiller Cheryl Hines. Paret, som har datet i to år, er begge engasjert i ulike veldedige formål. Her på «An Evening Of Environmental Excellence» i Beverly Hills i mars. Foto: FameFlynetVis mer

Forlovet to år etter konas selvmord

Robert F. Kennedy Jr. er klar for å gifte seg for tredje gang.

SEOGHØR.NO: For nesten nøyaktig to år siden mistet Robert F. Kennedy Jr. (60) sin kone Mary Kennedy (52) til selvmord.

Nå er han imidlertid klar for å gifte seg igjen - denne gang med «Curb Your Enthusiasm»-skuespiller Cheryl Hines (48). Det melder UsWeekly.

Paret, som har vært sammen i et par år, annonserte nemlig sin forlovelse forrige uke, da de hygget seg med venner på Muhammad Ali Celebrity Fight Night i Phoenix, Arizona.

BRYR SEG: Miljøverner Robert F. Kennedy Jr. har funnet seg en like engasjert sjel i Cheryl Hines. Her er hun på en veldedighetsfest i California i februar. Foto: Stella Pictures
BRYR SEG: Miljøverner Robert F. Kennedy Jr. har funnet seg en like engasjert sjel i Cheryl Hines. Her er hun på en veldedighetsfest i California i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer

Både Kennedy og Hines er engasjert i veldedige formål.

Han er særlig opptatt av miljøspørsmål, mens hun har arbeidet for cerebral parese-saken de siste årene, etter at nevøen hennes ble født med tilstanden.

- Det er morsomt å ha en partner. Han er så dedikert til miljøet og tilgangen på rent vann, så vi tar det i omganger. Han blir med på mine United Cerebral Palsy-eventer og går på den røde løperen sammen med meg også. Det er en bra ordning, sa Hines til UsWeekly på ballet til miljøvernorganisasjonen Riverkeeper i april.

Mye bagasje

Dette blir det tredje ekteskapet til Kennedy, som var gift med Mary Kennedy fra april 1994 og til mai 2012, da hun tok sitt eget liv.

Paret hadde da vært separert siden 2010, og Mary slet med depresjon og rusproblemer.

Robert og Mary fikk hele fire barn sammen. Conor Richard (19), Kyra LeMoyne (18), William Finbar (16) og Aiden Caohman Vieques (12).

KJENT FAMILIE: Advokat og miljøvernforkjemper Robert F. Kenndy Jr. har en myteomspunnet familie. Her er pappa Robert «Bobby» (t.h) og onklene Edward (t.v) og John F. Kenendy avbildet sammen på Statler Hotel våren 1958. Foto: Stella Pictures
KJENT FAMILIE: Advokat og miljøvernforkjemper Robert F. Kenndy Jr. har en myteomspunnet familie. Her er pappa Robert «Bobby» (t.h) og onklene Edward (t.v) og John F. Kenendy avbildet sammen på Statler Hotel våren 1958. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tre uker før han giftet seg med Mary, skilte Kennedy seg fra sin første kone, Emily Ruth Black (56). De to var gift fra 1982 og til 1994, og de fikk barna Robert Francis Kennedy III (29) og Kathleen Alexandra Kennedy (26) sammen.

Cheryl Hines har på sin side vært gift med produsent og manager Paul Young siden 2002, men i 2010 søkte paret om skilsmisse. De to har datteren Catherine Rose (10) sammen.

Noen dato for Kennedys tredje og Hines' andre bryllup er foreløpig ikke blitt offentliggjort, skriver RadarOnline.

Robert F. Kennedy Jr. er sønn av tidligere senator Robert F. Kennedy som ble skutt og drept i et attentat i 1968. Advokaten og miljøvernaktivisten er også nevø av tidligere president John F. Kennedy, som ble myrdet i 1963.

LES OGSÅ: - Jeg fikk slag da jeg var 18