«Dog the Bounty Hunter»:

Forlovet ti måneder etter konas død

- Jeg forventet det ikke i det hele tatt.

SKAL GIFTE SEG: Duane Chapman var gift med Beth Chapman i en årrekke før hun døde av kreft. Nå planlegger han nytt bryllup med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: Duane Chapman var gift med Beth Chapman i en årrekke før hun døde av kreft. Nå planlegger han nytt bryllup med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni i fjor kom den triste nyheten om at Duane «Dog» Chapman (67), kjent fra tv-serien «Dog the Bounty Hunter», hadde mistet kona Beth Chapman i kreft. Hun ble bare 51 år gammel.

Beth hadde da kjempet mot sykdommen siden 2017. Etter å ha fått påvist strupekreft gjennomgikk hun en vellykket operasjon, men i fjor kom kreften tilbake og Chapman ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling.

Mandag 24. juni uken ble realityprofilen lagt i kunstig koma og Duane gikk da ut i sosiale medier og ba fansen om å be for kona.

- Vær så snill å be for Beth nå. Tusen takk. Jeg elsker dere, skrev han i et innlegg på Twitter.

Bare to dager senere sovnet hun inn på et sykehus i Honolulu, og etterlot seg ektemannen og fire barn.

Forelsket igjen

I slutten av mars kom det derimot hyggeligere nyheter fra Chapman-familien. Da kunne de nemlig nemlig bekrefte overfor The Sun at Duane hadde fått seg ny kjæreste etter konas bortgang.

Hans egen datter, Lyssa Chapman (32), fortalte også til avisen at faren hadde deres fulle støtte.

Den nye kvinnen i 67-åringens liv heter Francie Frane (51) og driver ifølge The Sun en ranch i Colorado - der Duane kommer fra. Paret skal allerede ha datet en stund, etter at Duane ringte henne for å få hjelp av hennes ektemann Bob. Francie kunne da fortelle at hun var blitt enke, et par måneder før Duane selv ble enkemann.

Nå, en knapp måned etter romansen ble kjent, har paret tatt forholdet ett skritt videre. Ifølge People har de to nemlig forlovet seg.

- De er veldig lykkelige og ser frem mot å tilbringe et langt liv sammen, forteller en representant for Duane til nettstedet mandag.

Dusørjegerens frieri kom som en stor overraskelse på Frane.

- Jeg forventet det ikke i det hele tatt, innrømmer hun til The Sun U.S.

51-åringen forteller videre at Chapman hadde dimmet lysene og tent en haug med stearinlys, og ba henne sette seg ned fordi han ville snakke med henne.

- Han gikk ned på et kne, åpnet boksen til ringen og sa: «Vil du gifte deg med meg og tilbringe resten av livet med meg?» forklarer hun videre.

Drømmer om stort bryllup

Duoen vil vente med å gifte seg til etter at corona-epidemien har lagt seg slik at alle familiemedlemmene deres kan feire sammen med dem.

- Jeg vil gjerne ha det største bryllupet som noen gang har blitt holdt. Beklager, men det er bare slik jeg er. Jeg håper jeg kan overtale Francie til å åpne opp for at fansen kan delta, forteller Duane til nettstedet, og legger til:

- Det ville blitt en helvetes stor fest og det er akkurat det folk trenger nå.

Mens noen har kritisert realitystjernen for å ha gått videre så fort etter konas dødsfall, tok datteren Bonnie Chapman (21) faren i forsvar sist måned.

- Alle som dømmer min far bør huske å be til Gud om at de aldri kommer til å miste den de elsker og etterpå bli dømt for å prøve å fylle tomrommet. Deres meninger teller ikke. Min mor ville ønsket at han er lykkelig. Så vær så snille og hold kjeft og la min far være i fred, skrev hun i en kommentar på et Instagram-bilde, ifølge People.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

LES OGSÅ: Røper første møte med ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer