Liam Payne:

- Forlovet seg

Liam Payne skal ha fridd til sin seks år yngre kjæreste Maya Henry.

FORLOVET: Det tidligere One Direction-medlemmet skal ha fridd til kjæresten og Instagram-modellen Maya Henry. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Det tidligere One Direction-medlemmet skal ha fridd til kjæresten og Instagram-modellen Maya Henry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare seks uker etter bruddet med den britiske sangeren Cheryl Cole (37) i juli 2018, begynte romanseryktene å svirre rundt det tidligere One Direction-medlemmet Liam Payne (26) og Instagram-modellen Maya Henry (20)

- De kysser og hygget seg, men han stresser ikke med å date igjen, og han er ikke klar for et seriøst forhold. Liam fokuserer på jobb for øyeblikket, og hans førsteprioritet er sønnen, uttalte en kilde til The Sun den gang.

Et år senere bekreftet Liam forholdet til Maya ved å dele et romantisk bilde av de to sammen på Instagram.

«Iblant kjenner jeg ikke igjen denne glade fyren, veldig glad du brakte han tilbake!», var blant det artisten skrev til bildet.

Nå kan det imidlertid se ut til at duoen har valgt å ta forholdet et steg videre. Flere utenlandske medier rapporterer nå at duoen skal ha forlovet seg.

FORLOVET: Demi Lovato avslører forlovelse på Instagram. Vis mer

Forlovelsesring?

Ifølge The Sun skal 26-åringen ha fridd til Maya med en diamantring til en verdi av tre millioner pund, som tilsvarer rundt 35 millioner norske kroner.

Nevnte ring ble 20-åringen observert med i går kveld, under en romantisk date med artisten i London.

En kilde forteller til Daily Mail at Maya stolt viste frem den angivelige forlovelsesringen på den romantiske daten med artisten.

FORLOVELSESRING?: Etter at Maya Henry ble observert med denne ringen i går, hevder flere medier at paret har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRING?: Etter at Maya Henry ble observert med denne ringen i går, hevder flere medier at paret har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I anledning parets romantiske aften hadde Maya på seg en enkel svart silkekjole med en skinnjakke godt plassert over skuldrene, mens Liam var ikledd en sennepsfarget skjorte med svarte bukser.

Ifølge Daily Mail skal artisten ha fridd til sin utkårede bare noen måneder etter at flere medier hevdet at de hadde gått hver til sitt i februar.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Forholdet mellom Liam og Maya har vært turbulent den siste tiden og de bestemte seg etter hvert for å avslutte det, fortalte en kilde til The Sun.

- Han er ikke trist og vil heller legge det bak seg. Han forteller til folk at han er singel og ser frem til fremtiden, la kilden til.

BRUDDRYKTER: I februar hevdet flere medier at det var brudd mellom Liam Payne og Maya Henry. En måned senere var paret gjenforent. Foto: NTB Scanpix
BRUDDRYKTER: I februar hevdet flere medier at det var brudd mellom Liam Payne og Maya Henry. En måned senere var paret gjenforent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjenforent

Måneden etter så vinden ut til å ha snudd, da Liam delte flere bilder på sin Instagram-profil i anledning et arrangement han hadde vært på, sammen med blant andre Maya og kjendissønnen Brooklyn Beckham (21).

Også Henry delte et bilde på sin Instagram-konto. Til bildet skrev hun følgende:

«Så glad for å feire Liam Paynes TINGS Magazine-forside i går kveld. Dette er min favorittforside så langt. Elsker dere og jeg er så stolt», skrev hun til et bilde av seg sammen med Liam, Brooklyn og hans forlovede Nicola Peltz (25).

Ble bekymret for stjernen

I kommentarfeltet under uttrykket imidlertid fansen sin bekymring over Liam. På bildene virket det som at han blant annet hadde trimmet skjegget annerledes - noe som fikk stjernen til å se noe mer mager ut enn tidligere.

«Nei, min stakkarslige Liam, vær så snill å sørg for at han har det bra. Vi kan se når han ikke har det godt. Bare se på hans stakkarslige smale ansikt», skrev en bruker.

PÅ RØD LØPER: Liam Payne og Maya Henry bekreftet forholdet i september 2018. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Liam Payne og Maya Henry bekreftet forholdet i september 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen ba Maya åpne øynene.

«Ser du ikke hvor ulykkelig Liam er? Jeg kommenterer aldri andres bilder, men jeg har sett på ham siden 2011 og han har aldri sett så innsunket ut. Hjelp ham med å finne seg selv før vi mister ham», kommenterte vedkommende.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- En tung avgjørelse

Som nevnt har Liam tidligere vært i et forhold med Cheryl Cole. Bruddet skjedde bare ett år etter at de to ble foreldre til sønnen Bear Grey (3).

- Vi er triste over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, delte både Liam og Cheryl på Twitter den gang.

I forkant av bruddet hadde det lenge svirret rykter om at paret hadde store problemer i forholdet.

Og i mars samme året la heller ikke Payne skjul på at det var sannhet i dette.

GIKK HVER TIL SITT: Ett år etter at Cheryl Cole og Liam Payne fikk sønnen Bear, besluttet de å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Ett år etter at Cheryl Cole og Liam Payne fikk sønnen Bear, besluttet de å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det morsomme er at uken før skulle vi gifte oss, og uken etter holdt det på å bli slutt. Greia er at jeg tror vi er et sted i midten. Du vet, vi har våre problemer. Jeg kommer ikke til å sitte her og hevde at alt er bra, fordi man går selvsagt gjennom forskjellige ting, og det er slik det er i forhold. Men vi går gjennom det sammen som familie, og det er det viktigste for meg, fortalte han til Evening Standard.

LES OGSÅ: «One Direction»-stjerne sjokkerer med nakenstunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer