Forlovet seg samme helg som eksen

- Kjæresten fridde på Hawaii-ferie...

FORLOVET: Hilary Duff og Mike Comrie. Foto: STELLA PICTURES
FORLOVET: Hilary Duff og Mike Comrie. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerstjernen Hilary Duff (22) har forlovet seg med sin ishockey-kjæreste, Mike Comrie (29). Det melder People.com.

Duffs talsperson bekrefter overfor nettstedet at forlovelsesryktene om skuespilleren, som nylig hadde en gjesterolle i Gossip Girl, faktisk er sanne. Det var Edmonton Oilers-spilleren Comrie som fridde.

- Hilary Duff og Mike Comrie forlovet seg sist helg på ferie på Hawaii. Etter å ha vært sammen i over to år, er de nå veldig begeistret over å kunne dele disse gledelige nyhetene. De er veldig takknemlige for alle de varme lykkeønskningene, sier talspersonen.

Samme helg som frieriet på Hawaii fant sted, forlovet også Duffs ekskjæreste, Joel Madden, seg med sin Nicole Richie, og nyheten om at Duff og Comrie er klare for giftermål kommer hun dager etter Richie og Maddens kunngjøring.

I 2006 var det angivelig Madden som gikk fra Hilary Duff, noe som skal ha vært tungt for den unge skuespilleren. Det tok ikke lang tid før rockestjernen Joel, som er vokalist i bandet "Good Charlotte", ble sammen med Richie. Paret har nå to barn sammen, Harlow Winter og Sparrow James.

Duffs forlovede Comrie, er kjent for å gå langt for å overraske kjæreste. Tidligere kjøpte han en Mercedes til henne i bursdagsgave.

Etter at paret ble sammen, har Duff vært en gjenganger på ishockeykamper landet rundt, for å følge sin fremtidige ektemann.

Hun har tidligere uttalt at hun har lest "Ishockey for nybegynnere", for å forstå forloveden bedre.

Hilary Duff har vært med i filmer som "Agent Cody Banks", "A Cinderella story", "The perfect man", "Stay cool", og "The story of Bonnie and Clyde".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Klare til å ta neste steg